Pariuri online

43 RON bonus la verificarea contului Superbet

Superbet vine cu o noua promotie pentru clientii noi: in perioada 11-23 iunie cine isi deschide un cont AICI primeste automat 43 RON bonus FARA DEPUNERE dupa ce si-a verifica contul.


Inca nu ai cont la Superbet? Atunci nu mai sta pe ganduri si deschide acum un cont nou pentru a primit 43 RON bonus fara depozit. Suntem la inceputul verii si fotbalul este la putere, chiar daca nu mai sunt cluburile in actiune, vedem la lucru cele mai puternice nationale din lume. Avem meciuri tari de tot de la Campionatul European si Copa America.

Nu ai cum sa nu faci macar un bilet pe Euro 2020, parca altfel urmaresti aceste meciuri, cu un alt interes. Daca nu vrei sa bagi bani de la tine, atunci trebuie sa te inscrii pe Superbet in perioada 11-23 iunie 2021: toti clientii noi primesc un bonus de 43 RON fara depozit dupa verificarea contului.

Superbet Romania este o platforma de top atunci cand vine vorba de pariuri online, gasim foarte multe tipuri de pariuri la fiecare meci iar promotiile continua chiar si dupa inregistrare. Fara ezitare va putem spune ca se merita sa va deschideti un cont la Superbet, o agentie licentiata in Romania de ONJN la care puteti juca fara probleme.

Obtine 43 RON bonus fara depozit la verificarea contului Superbet

  1. Deschide un cont nou la Superbet de AICI
  2. Verifica identitatea (KYC)
  3. In cel mult 48h primesti bonusul de 43 RON fara depozit
  4. Ai conditii de rulaj x5 la cota minima 1.60

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.