Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Exclusiv la Superbet: 41 RON bonus fara depozit pentru clientii noi

Users Rating: Rate

Exclusiv la Superbet: 41 RON bonus fara depozit pentru clientii noi

Daca ai asteptat un moment special pentru a te inscrie la pariuri online pe Superbet atunci te anuntam ca acel moment a venit, ai o oferta excelenta de inscriere in perioada 12-19 ianuarie 2021. Exclusiv pentru cei care se inscriu de pe link-urile Superbet afisate in acest material, primesc la inscriere pachetul de 500 RON bonus dar si 41 RON gratis fara depozit dupa verificarea contului.
Prezentarea ofertei
Oferta pentru Clientii noi
Valabilitate 12-19 ianuarie
Bonus fara depozit 41 RON
Pachet de bun venit Pana la 500 RON

Superbet a devenit o varianta foarte populara atunci cand utilizatorii cauta case de pariuri online, stim foarte bine reputatia acestei agentiei in retail. Dar multi inca nu stiu ca acest brand a facut o platforma foarte buna de pariuri online, iar acum puteti juca de pe orice dispozitiv pe oferta foarte bogata a celor de la Superbet.

Ai deja un cont de pariuri la o agentie? Nici macar nu trebuie sa fii parior profesionist pentru a detine mai multe conturi la casele de pariuri online, pur si simplu este o necesitate sa ai mai multe conturi online, pentru ca oferta difera, cotele difera, exista bonusuri si promotii diferite in anumite perioade. Deci trebuie mereu sa plasam biletele acolo unde avem pariurile si cotele dorite.

In perioada 12-19 ianuarie 2021 clientii noi care se inscriu la Superbet din acest material primesc un bonus exclusiv: pachet de bun venit 500 RON dar si 41 RON BONUS FARA DEPOZIT.

Pentru a obtine acest bonus trebuie sa deschideti un cont nou la Superbet pariuri si sa verificati identitatea (procesul KYC obligatoriu la orice casa de pariuri online) iar mai apoi dupa ce procesul este complet veti primi 41 RON bonus FARA DEPOZIT.

Daca vreti sa aveti acces si la pachetul de bun venit de pana la 500 RON la sport, trebuie sa faceti un depozit de minim 50 RON.

Bonusul fara depozit va fi acordat in cel mult 48h si aveti la dispozitie 7 zile pentru a rula suma bonus: x5 la cote minime de cel putin 1.60.

Bonus 41 RON fara depozit la Superbet

  1. Deschide un cont nou la Superbet de AICI
  2. Verifica contul
  3. Primesti 41 RON bonus fara depozit
  4. Depune 50 RON si beneficiezi de pachetul de bun venit de pana la 500 RON
Obtine 41 RON gratis fara depozit!

Recenzii pentru 41 RON bonus fara depozit la Superbet in ianuarie

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more