Pariuri online

25 RON pariu gratuit pentru Champions League prin Unibet

Saptamanile de Champions League sunt mai speciale, avem ce vedea in aceste meciuri de top intre cele mai bune echipe din Europa. In plus avem si promotii speciale care nu trebuie ratate mai ales daca avem de gand sa facem pariuri pe disputele de UCL. Unibet ne ofera un pariu gratuit de 25 RON!


Ne asteapta multe meciuri spectaculoase in Champions League pentru ca au ramas doar cele mai bune echipe. In fiecare saptamana de UCL putem obtine un pariu gratuit de 25 RON. Pentru a ne califica nu este nevoie de optare, trebuie doar sa plasam un pariu pre-meci de cel putin 50 RON folosind functia Creare pariu.

Fiecare selectie de pe biletul nostru trebuie sa aiba o cota minima de 1.40. Indiferent daca pariu facut este castigator sau nu, primim automat 25 RON pariu gratuit LIVE. Acest freebet este valabil timp de 7 zile de la acordare si poate fi folosit pe orice meci din Liga Campionilor.

Functia Creare Pariu de la Unibet permite sa alegem mai multe tipuri de pariuri de la acelasi eveniment pe un singur bilet. Este foarte utila atunci cand vrem sa obtinem o cota mai mare dintr-un singur meci. Putem combina tot felul de pariuri precum 1×2, goluri, cornere, cartonase si multe altele.

Este o promotie simpla dar foarte utila, daca aveai de gand sa joci pe un meci de UCL de ce sa nu o faci aici pe Unibet, cu o functie absolut geniala si sa primesti gratuit 25 RON freebet? Nu mai sta pe ganduri si profita chiar acum de oferta!

25 RON pariu gratuit pentru meciurile de Champions League

  1. Intra in contul tau Unibet (Da click aici daca nu ai cont)
  2. Fa un pariu pre-meci cu ajutorul functiei Creare pariu
  3. Miza minima 50 RON si cota minima 1.40 per selectie
  4. Primesti 25 RON pariu gratuit LIVE valabil tot pentru meciurile de UCL

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.