Pariuri online

25 RON pariu gratuit la Baumbet Romania

Clientii activi de la Baumbet au parte de un pariu gratuit de 25 RON pana pe 11.07.2021 daca au facut cel putin un depozit de minim 50 RON. Deci daca esti deja inscris si ai facut un depozit care se califica poti primi acest cadou din partea agentiei online.


Baumbet este o agentie care cuprinde tot mai mult teren in mediul online, incepe sa devina o optiune serioasa pentru cei care vor sa parieze online. Oferta de pariuri este foarte buna iar promotiile nu sunt deloc putine.

Ne-am saturat sa vedem doar oferte pentru clientii noi, de aceea apreciem cand un operator se gandeste la clientii deja inregistrati. Baumbet Romania oferta tuturor clientilor CARE AU DEJA CONT, un pariu gratuit de 25 RON.

Principala conditie de participare este sa aveti cel putin un depozit de minim 50 RON facut de la deschiderea contului. Cei 50 RON trebuie sa fie rulati cel putin o data.

Aceasta promotie este valabila pana la 11-07-2021. Clientul va primi 25 ron FREEBET dupa ce a facut depozitul de minim 50 RON si a rulat acesti bani minim o data (cota minima 1.40).

Dupa ce ati indeplinit aceasta conditie, trebuie sa trimiteti un mail la adresa de email suport@baumbet.ro cu codul prezentat în emisiunea transmisa pe Facebook. In cel mult 24h veti primi un cod bonus, aceasta trebuie activat din sectiunea Pariuri Sportive.

25 RON pariu gratuit la Baumbet Romania

  1. Intra in contul tau Baumbet
  2. Plaseaza un pariu de minim 50 RON la cota 1.40 sa mai mare
  3. Urmareste emisiunea de pe Facebook si obtine codul ce trebuie trimis pe adresa de mail: suport@baumbet.ro
  4. Activeaza pariul gratuit de 25 RON

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.