Pariuri online

200% pana la 500 RON bonus pentru pariuri cu Baumbet

Baumbet Romania este un brand destul de cunoscut si incearca din cel in ce mai mult sa intre pe piata din online. Daca nu ai cont la aceasta agentie atunci credem ca a venit timpul sa te inscrii pentru ca primesti un cadou foarte generos: un bonus de 200% pana la 500 RON.


Vine o perioada foarte importanta pentru fanii fotbalului din toata lumea, incepe Campionatul European iar toti pariorii abia asteapta sa joace cateva bilete cu meciuri de calitate, pentru ca de o buna perioada de timp campionatele s-au incheiat.

Baumbet Romania s-a pregatit serios pentru Euro 2020 si are mai multe promotii dedicate pentru aceasta competitie precum cote marite sau cote duble fara rulaj. In plus platforma este foarte atractiva pentru orice client, chiar daca nu ati mai pariat in online, este foarte simplu sa alegi competitia si mai apoi meciurile preferate pentru a plasat un bilet.

In perioada 9 iunie – 11 iulie 2021 Baumbet ofera clientilor care se inregistreza pe site, un bonus de 200% pana la 500 RON bonus pentru primul depozit. De exemplu daca faceti un depozit de 200 RON mai primiti inca 400 RON sub forma de bonus: deci in total veti avea 600 RON sa pariati la sport cu o investitie de doar 200 de lei.

Depozitul + bonusul primit au conditii de rulaj x6 la cote minime de 1.40 per selectie pe biletele cu mai multe meciuri. Pe biletele cu un singur meci, cota minima trebuie sa fie 1.70.

Inscrie-te si obtine 200% pana la 500 RON bonus la Baumbet

  1. Deschide un cont nou la Baumbet de AICI
  2. Fa un depozit de cel putin 50 RON
  3. Primesti automat 200% pana la 500 RON sub forma de bonus

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.