Pariuri online

100 RON pariu fara risc - miza inapoi CASH

Joaca la pariuri fara riscuri, acum poti incepe sa joci pe echipele tale favorite fara emotii. Betfair iti ofera un bonus de bun venit special ce are toate conditiile pentru a fi incadrat in cele mai bune bonusuri de bun venit din Romania. <b>Primesti un pariu fara risc de pana la 100 RON fara conditii de rulaj!</b>


E o perioada a anului in care apar tot felul de reduceri si promotii, inclusiv casele de pariuri online lanseaza astfel de oferte. De exemplu din aceaste zile la Betfair putem obtine un bonus de bun venit pe cat de simplu, pe atat de util. Deschide un cont la aceasta agentie folosind codul special mentionat mai jos si vei plasa primul tau pariu fara niciun risc.

Adica daca pariul tau este pierdut vei primi miza jucata inapoi, in limita a 100 RON. Ce face oferta aceasta atat de atractiva, este faptul ca suma returnata va fi acordata CASH, fara conditii de rulaj. De exemplu daca pariem 100 RON pe un bilet avem 2 variante:

  • Biletul este castigat, obtinem castigul (miza + profit) CASH
  • Biletul este pierdut, primim miza inapoi (pana la 100 RON) CASH

Deci fie ca iese sau nu biletul tau, tu nu pierzi niciun ban. Pentru ca oricat de sigur ar fi un bilet sau cat de bine am analiza un pronostic, nu mereu se respecta calculele noastre cu ce se joaca pe teren. Deci sa fii asigurat este mereu o solutie buna mai ales cand joci cu o suma mai mare.

Daca nu ai cont la Betfair pariuri online a venit moment sa o faci, pentru ca este o oferta de bun venit excelenta. Ne dorim ca primul tau pariu plasat sa fie castigator, dar in cazul in care ai ghinion macar sa iti primesti banii inapoi, si nu oricum, ci ca bani reali fara conditii de rulaj.

Joaca la pariuri fara risc! Ai 100 RON asigurare CASH

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul ZSKW07
  2. Depune cel putin 25 RON in cont
  3. Plaseaza un pariu simplu cu o miza de cel mult 100 RON
  4. Daca pariul tau este pierdut, primesti miza inapoi CASH

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.