Pages

NETBET – bonus de bun-venit la pariuri sportive


NetBet, una din cele mai populare agenții de pariuri și jocuri de noroc online licentiate in Romania, își întâmpină clienții cu un bonus de bun venit excelent, format din 5 bonusuri cu o valoare totală de 1.500 ron. Cele 5 bonusuri se acordă clienților noi în mod progresiv conform tabelului următor.

COD BONUSPROCENT BONUSSUMA MAXIMA BONUS
NETBET1100%450 RON
NETBET2100%100 RON
NETBET3100%200 RON
NETBET4100%300 RON
NETBET5100%450 RON

Bonusurile

trebuie accesate in ordinea propusa de operatorul online, astfel ca este indicat sa nu utilizezi cel de al doilea cod bonus până nu completezi cerințele de pariere pentru bonusul initial si asa mai departe. Dacă totuși, din diverse motive, folosesti codurile bonus 2-5, fără sa fi completat cerințele pentru bonusul inițial, atunci trebuie sa stii ca cerințele de pariere se vor cumula.

Având în vedere faptul ca bonusul de bun-venit este unul din cele mai importante argumente ce sustin pariurile online in detrimentul celor offline, este recomandat să obții valoarea maximă posibilă, adică 1500 ron, pentru acest lucru fiind necesar un depozit total de 1500 ron, in 5 pasi.

Condițiile de rulaj

sunt identice pentru fiecare din cele 5 etape: Bonusul va apărea în contul tău imediat ce ai rulat suma depusă o singura data. Pentru a putea efectua retrageri este necesar ca întreaga sumă (depozit plus bonus) să fie rulată de 4 ori. Rulajul se face plasând pariuri la cote de minim 1.60 în maxim 60 de zile de la acordarea bonusului.

Depunerea

se poate face prin mai multe metode (card, transfer bancar, paysafecard, etc…) însă tineti cont de faptul ca portofele electronice Skrill si Neteller, desi parteneri ai operatorului NetBet, nu sunt eligibile pentru pachetul de bun-venit.

Iata care sunt sumele minime pentru depunere, in functie de metoda de plata.

 1. Carduri de debit locale, Visa, Mastercard: 20 ron
 2. Skrill: 20 ron
 3. Neteller: 40 ron
 4. Paysafecard: 20 ron
 5. Transfer bancar electronic: nelimitat
 6. Transfer bancar: nelimitat
 7. Netbet card: 10 ron
 8. Smith & Smith: 50 ron
 9. Ecard: nelimitat

Cum, de cele mai multe ori, un exemplu este mult mai puternic decat oricate explicatii, iata cam cum ar arata un scenariu corect pentru deblocarea bonusului total, in valoare de 1500 ron.

Deblocarea primului bonus

 • Depui 450 RON utilizand codul NETBET1
 • Ai 60 de zile la dispozitie pentru a plasa pariuri in valoare totala de 450 RON (suma depusa)
 • Odata ce ai indeplinit aceasta cerinta vei primi bonusul numarul 1, in valoare de 450 RON
 • Scopul tau acum este de a reusi sa plasezi pariuri eligibile in valoare de 3600 RON (450 depusi + 450 bonus = 900 RON X 4 = 3600 RON) pentru a debloca primul bonus

Scenariul prezentat mai sus este aproape identic si in cazul bonusurilor urmatoare, desigur cu coduri si depuneri diferite.

Dacă te-ai hotărât să deblochezi toate cele 5 bonusuri trebuie să știi că nu ai voie să efectuezi nicio retragere înainte de a finaliza rulajul pentru fiecare dintre ele.

Primul pariu plasat de pe un dispozitiv mobil iti va fi returnat indiferent de rezultatul sau, in limita a 40 RON

În încheiere, ar mai fi de adăugat faptul că primul tău pariu plasat de pe un dispozitiv mobil iti va fi rambursat în limita a 40 RON indiferent dacă pariul tău va fi câștigător sau nu.

Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să accesezi contul tau NetBet de pe tableta sau telefon, sa cauți promoția ,,Joacă pe mobil și câștigă 40 de RON pentru primul pariu plasat” și să apeși butonul ,,Inscriere”.

După ce te ai înscris este necesar să plasezi un prim pariu la o cotă de minim 1.60. Dacă dorești ca primul tău pariu de pe mobil să fie multiplu tine cont de faptul că fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.60.

În termen de 24 de ore vei primi un pariu gratuit în valoare de 40 de RON indiferent de rezultatul pariului tău.

Trebuie sa mai stii ca acest pariu gratuit se poate utiliza la o cotă de minim 1.60 si in cazul in care pariul plasat cu el este castigator vei primi in cont doar profitul nu si miza plasata (cei 40 RON).

Termenii si Conditiile acordarii oricarui tip de bonus pot fi schimbate in orice moment de catre operatorii online astfel ca este indicat sa verificati cu atentie toate detaliile inainte de a va hotara sa aplicati pentru un bonus.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri