Netbet - Cote, promotii si bonusuri


Netbet se afla printre primele case de pariuri online care obtin licenta pentru Romania, dupa Winmasters, Stanleybet si Betfair (afla mai multe detaii intra aici). Ne-am uitat putin peste ofertele si promotiile celor de la Netbet si va putem spune ca este o agentie pe care ne putem baza pe viitor.

Bonus de bun venit la Sport

In calitate de client nou care pariaza pe sport puteti beneficia de un bonus de 50% pana la 200 RON. Iata ce pasi trebuie urmati pentru a incasa acest bonus:

  1. Click AICI pentru a te inregistra
  2. Mergi la casierie şi introdu codul bonus WELCOME50
  3. Efectueaza un depozit
  4. Pariaza cu depozitul tau o data (x1) pe cote de minim 1.60 (pt. fiecare selectie)

Odata indepliniti acesti 4 pasi si pariul/pariurile plasat/e incheiat/e, bonusul iti va fi creditat pe cont automat.

Cote pariuri sportive

Am ales sa comparam Netbet cu Unibet, cei de la Unibet ofera printre cele mai mari cote de pe piata asa ca acest test va fi unul dificil pentru noua casa de pariuri: Netbet. Pentru fotbal am comparat cele 2 dueluri ramase de la Copa America: Peru – Paraguay si Chile – Argentina.

Chile vs

Argentina

Cote 1 – X – 2 Peru vs Paraguay Cote 1 –X – 2
Netbet
   3.55      3.35    2.10
Netbet
  2.40   3.60   2.80
Unibet
    3.60     3.40      2.10
Unibet
   2.35    3.60    2.90

Dupa cum se vede in tabel sunt diferente foarte mici, daca ne uitam pe favoriti, Argentina are 2.10 la victorie la ambele agentii in timp ce Peru, cealalta favorita are o cota chiar mai mare decat la Unibet, 2.40.

Am comparat si 2 partide de tenis: Baghdatis vs Goffin si Kyrgios vs Raonic, 2 confruntari in care Goffin si Raonic au clar prima sansa la victorie:

Baghdatis vs

Goffin

Cote 1 – 2 Kyrgios vs Raonic Cote 1 – 2
Netbet
     2.45      1.52
Netbet
        2.70         1.43
Unibet
     2.55     1.50
Unibet
        2.85       1.41

Chiar si aici o diferenta mica in favoarea celor de la Netbet, care intr-un bilet cu mai multe evenimente in care am miza pe favoriti am obtine o cota mai mare fata de concurenta.

Promotii Netbet

Oferta celor de la Netbet este plina luna de luna, iata doar cateva din beneficiile unui client la cea mai noua casa de pariuri din Romania:

  • pariaza la Copa America pe „Scor corect” si poti castiga un ceas Apple
  • 20 ron pariu gratuit pe „Pietele Rapide”
  • primesti 40 ron bonus pentru primul pariu plasat de pe mobil
  • plaseaza un pariu multiplu de minim 5 evenimente (sau mai multe) si in caz ca unul este necastigator primesti suma miza inapoi sub forma de bonus