Meciuri azi

Pontul Zilei si Meciul Zilei din handbal astazi - 4-03-2024

În handbal avem doar câteva meciuri interesante, iar printre ele se regăsesc competiții din campionatul de primă ligă al Germaniei și al României care constituie Pontul Zilei și Meciul Zilei din handbal astazi - 04-03-2024.

HCDS Constanta handbal masculin

Să pariezi pe handbal nu este deloc ușor, mai ales atunci când sunt implicate echipe care nu au deloc mari pretenții, ci se află în jumătatea inferioară a clasamentului. Este cazul în Goppingen - Lemgo, unde doar două le despart. Partea bună este că formația din Goppingen nu a pierdut în precedentele șase meciuri disputate acasă și 14 din totalul de 17 puncte le-a obținândn sub privirile propriilor suporteri. În schimb, Lemgo în deplasare a pierdut patru din ultimele cinci meciuri și uneori destul de ușor pentru a crede că tocmai acum s-a trezit să facă cel mai bun joc din deplasare.

Pontul Zilei din handbal astăzi - 4 martie 2024

Unibet
Unibet

Goppingen vs Lemgo

Victorie Goppingen

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sighișoara - U Cluj este o confruntare între două echipe care se află în zona retrogradării și care sunt despărțite de un singur punct. Însă, vreau să remarc faptul că echipa gazdă înscrie foarte puțin, fiind principalul motiv pentru care se află pe ultima poziție. U Cluj nici ea nu a strălucit, dar în meciul tur și-a arătat superioritatea în fața formației sighișorene, ceea ce este de așteptat să se întâmple din nou.

Unibet
Unibet

CSM Sighișoara vs U Cluj

Victorie U Cluj


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri