Meciuri azi

Pontul Zilei din handbal - 2 iunie 2024

Sâmbătă s-au stabilit cele două finale din Final Four Champions League la handbal feminin, tot de acolo am ales să aleg Pontul Zilei din handbal - 2 iunie 2024. Esbjerg - Metz este finala mică, meci care sper să îmi aducă profitul pe care îl caut.

Olympic Handball Finals Odds - France vs Denmark - ROC vs France

Metz era marea favorită la calificarea în ultimul act, însă Bietigheim a găsit drumul spre victorie și cumva a evoluat fără greșeală, iar a doua repriză a fost de vis. Astfel, după părerea mea, finala mică este mai interesantă decât ultimul act, ceea ce m-a făcut să aleg Esbjerg - Metz pentru Pontul Zilei din handbal - 2 iunie 2024.

Pontul Zilei din handbal - 2 iunie 2024

Betano
Betano

Esbjerg - Metz

Peste 58.5 goluri

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Esbjerg - Metz, ora 16:00

  • Deja o obișnuită a finalei mici din Final Four-ul Champions League la handbal feminin, Esbjerg va avea de tras dacă vrea să încheie pe locul al treilea la finalul competiției. A avut un meci echilibrat în fața lui Gyor, unde 23-24 a arătat tabela. A intrat în jocul adversarului, iar nivelul a lăsat de dorit pentru că s-au focusat pe apărare.
  • Lucrurile nu vor merge așa și în compania lui Metz, deoarece reprezentanta Franței preferă să încheie rapid atacurile, ceea ce a făcut-o să înscrie 29 de goluri în semifinala pierdut cu 29-36 în fața lui Bietigheim. De altfel, din cauza acestui joc alerg a și ratat ocazii importante prin care adversarul a fost pus în situația de a se impune.
  • Cum miza nu mai este la fel de mare dacă jucau finala mare, Esbjerg și Metz mă aștept să aibă un joc frumos, deschis și exact așa cum ne-au arătat în 4 februarie, când 67 de goluri s-au înscris. Atunci, Metz s-a impus cu 36-31 într-un meci din runda 12 a Grupei B.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri