Meciuri azi

Meciul Zilei si Pontul Zilei din fotbal astazi - 25-02-2024

În Ligue 1 și Bundesliga au loc câteva evenimente interesante astăzi, două dintre ele vor fi Meciul Zilei și Ponturi Zilei din fotbal.


Olympque Marseille pe terenul propriu se descurcă mai bine, tot acolo a reușit să obțină calificarea în optimile Europa League după 3-1 cu Sahtior în urmă cu doar câteva zile. De zece ani Montpellier nu a mai plecat cu toate punctele de la Velodroe, dar asta nu înseamnă că n-a lăsat uneori o impresie frumoasă. Din contră, oaspeții au ratat o singură deplasare din ultimele cinci în care nu au însris măcar un gol. OM este și ea o bună încasatoare, a primit gol în fiecare din precedentele cinci meciuri.

Meciul Zilei din fotbal astăzi - 25 februarie 2024

Betano
Betano

Marseille vs Montpellier

Ambele machează

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Bundesliga propune trei evenimente astăzi unde sunt implicate formații care au jucat în cupele europene. Augsburg - Freiburg este unul dintre aceste jocuri, unde echipele implicate nu mai bat pe nimeni în campionat de patru etape. Însă, trebuie remarcată situația oaspeților în ale căror patru dueluri din Bundesliga s-au marcat 17 goluri, iar Augsburg nu ar refuza un asemenea joc ofensiv. Ambele au însris și în patru din precedentele ei dueluri.

Pontul Zilei din fotbal astăzi - 25 februarie 2024

Betano
Betano

Augsburg vs Freiburg

Peste 2.5 goluri


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri