Meciuri azi

Meciul Zilei si Pontul Zilei din Conference League - 22-02-2024

Conference League ne propune astăzi șapte evenimente din șaisprezecimile de finală, acolo unde sunt acum implicate echipe cu nume din campionate de top. Golurile și experiența sunt astăzi la putere pentru Meciul Zilei și Pontul Zilei din Conference League.


Eintracht Frankfurt nu dă înapoi atunci când primește invitația de a juca deschis, iar în ultimele trei dueluri ambele au înscris și de fiecare dată s-a încheiat egal. Acum este altceva decât în tur când tabela a arătat 2-2, deoarece se va juca cu calificarea pe masă și cum în Germania este greu să poată câștiga o echipă precum Royale Union SG, cel mai probabil va miza pe cartea atacului, așa cum i-a și ieșit. A înscris în ultimele cinci jocuri, în precedentele patru s-au înscris peste 2,5 goluri.

Meciul Zilei din Conference League - 22-02-2024

Betano
Betano

Frankfurt vs Royale Union SG

Peste 2,5 goluri

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Pontul Zilei din Europa Conference League - 22-02-2024

Betano
Betano

Ferencvaros vs Olympiakos

Olympiacos Pireu se califică

Olympiakos este pe val, a reușit să câștige ușor ultimele trei jocuri și a marcat de nouă ori. Acum tot ea pleacă în avantaj în fața lui Ferencvaros care și-a amănat meciul din campionat întocmai pentru a se concentra pe Europa. Cu toate acestea, nu cred că lucrurile se pot schimba radical încât să domine autoritar un meci cu o experimentată echipă greacă. În prima manșă cu greu a ieșit din prima jumătate, iar elenii au pus presiune. Avantajul de un gol, experiența, moralul bun, defensiva de fier, toate sunt în avantajul oaspeților pentru a le aduce calificarea.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri