Meciuri azi

Meciul Zilei și Pariul Zilei din Europa League - 22-02-2024

Europa League ne propune astăzi câteva evenimente intersante. Mai exact se joacă manșa retur din șaisprezecimile de finală, implicate fiind echipe interesante precum AC Milan, AS Roma, Benfica Lisabona.


Toulouse - Benfica este unul dintre duelurile dezechilibrate în opinia mea și spun lucrul acesta pentru că formația franceză este modestă. Acasă a pierdut tot în 2024, adică cele două meciuri pe care le-a disputat și acum primește vizita unei experimentate Benfica Lisabona. Lusitanii tocmai și-au luat infuzia de încredere și moral prin succesul cu 6-1 împotriva echipei Vizela. Tot „vulturii” au câștigat și în tur, scor 2-1, ceea ce obligă Toulouse să iasă la joc și nu o văd capabilă să controleze jocul.

Meciul Zilei din Europa League astăzi - 22-02-2024

Betano
Betano

Toulouse vs Benfica Lisabona

Benfica peste 1,5 goluri

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

O mașinărie de înscris goluri, Sporting Lisabona a reușit să puncteze de 21 de ori în precedentele cinci dueluri, iar în acest interval a primit un singur gol și acela în Elveția. 3-1 a fost scorul în tur, atunci când reprezenanta Portugaliei a trecut de Young Boys. Neavând ce pierde, formația oaspete nu vine cu gândul să nu primească multe, ci speră să poată remonta diferența de două goluri și cum știe să înscrie, a făcut-o în fiecare din ultimele cinci jocuri, atunci se anunță un nou meci spectacol precum cel din tur.

Pontul Zilei din Europa League astăzi - 22-02-2024

Betano
Betano

Sporting Lisabona vs Young Boys

Peste 2,5 goluri


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri