Meciuri azi

Meciul zilei si al noptii din fotbal 29.10.2023 de la Hood

În această seară avem șansa să bifăm două noi reușite împreună. Bilanțul Meciului Zilei 16-12, Bilanțul Meciului nopții 17-11!


Winmasters
Winmasters

Gent - Standard Liege

Standard interval 1-2 goluri înscrise în meci


Winmasters

Vizela - FC Porto

Gol marcat în ambele reprize


Winmasters

Evenimentele evidențiate

29 Octombrie 2023

Meciul Zilei și Meciul nopții au arătat foarte bine în 2023!

  • Evenimentul evidențiat al zilei are loc în Belgia prin Gent - Standard Liege. Gent pornește ca favorită certă în opinia operatorilor de pariuri sportive online, consider însă că și Standard Liege are un cuvânt de spus în această deplasare și mă aștept să înscrie! Standard Liege primește o cotă 4.90 la victorie și de aici și o cotă la gol marcat de 1.44, vă recomand un Interval 1-2 goluri în meci Standard pentru meciul zilei, marchează minim 1 gol și maxim 2 în eveniment! Standard fără înfrângere în urma ultimelor 7 meciuri disputate, Standard cu 4 victorii obținute în urma ultimelor 5 evenimente încheiate. În ultimele 3 meciuri disputate Standard a înscris 7 goluri. În opinia mea deși primesc o cotă mare la victorie - un gol în meci - maxim 2 vor marca în fața favoritei Gent și astfel să ajungem la 17-12 bilanț!
  • Evenimentul evidențiat al serii are loc în Portugalia prin Vizela - FC Porto unde primim cote mari, prea mari în opinia mea - în privința ponturilor bazat pe numărul total de goluri înscrise în eveniment sau pe repriză. FC Porto ocupă locul 4 doar, primul loc este ocupat de Benfica, locul 2 ocupat de Sporting cu 22 puncte precum Benfica, avem o intrusă pe locul 3, prin Guimaraes cu 19 puncte, tot atâtea puncte (19) are și FC Porto însă cu un joc mai puțin disputat. FC Porto pornește ca favorită în fața celor de la Vizela (ocupanta locului 16, una din principalele candidate la retrogradare). Nu mergem pe soliști ci pe gol în ambele reprize - nu ne interesează cine înscrie. O nouă reușită ne poate duce la 18-11 bilanț!

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Claudiu Hood

claudiu.hood

Claudiu este cel mai cunoscut membru al echipei, fiind recrutat pe finalul anului 2016 și este unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din România, cu peste 60.000 de urmăritori pe contul său de Facebook. Hood oferă zilnic cel puțin 4 articole cu recomandări, chiar și când oferta e mai slabă el găsește ceva sugestii pentru pariori.


Top case de pariuri