Meciuri azi

Meciul zilei fotbal 24.11.2023 de la Marius

Meciul zilei fotbal din data de 24 noiembrie este Huesca vs Valladolid, un joc din etapa cu numărul 17 din Secunda Division, cu start la ora 22:00. Să fie câștigător!

huesca

Meciul zilei din fotbal Huesca vs Valladolid

Huesca si Valladolid sunt intr-o forma buna inainte de duelul direct si se anunta un joc interesant. Ambele au mare nevoie de victorie: Huesca se lupta pentru evitarea retrogradarii, in timp ce Valladolid spera la un loc de promovare. Recomand pronosticul “ambele marcheaza”, la o cota de 2.15 la agentia de pariuri online Unibet!

Meciul zilei fotbal astăzi

Unibet
Unibet

Huesca vs Valladolid

ambele marchează

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Huesca

  • După 16 etape, Huesca se află pe loc retrogradabil, respectiv pe locul 19, cu 16 puncte strânse în 16 etape.
  • Echipa gazdă este pe o pantă ascendentă, fiind neînvinsă în ultimele 5 partide, timp în care a înregistrat 3 victorii și 2 remize. Ultimul joc disputat a fost cu Zaragoza în deplasare, câștigat cu scorul de 2-0.
  • O singură dată a pierdut Huesca pe teren propriu contra celor de la Valladolid în cele 8 întâlniri - în ultima partidă s-a impus cu scorul de 3-2. Câștigă și acest joc?

Valladolid

  • Valladolid se află pe locul 3 în Secunda Division, cu 29 de puncte, la fel ca ocupanta locului secund (duce direct în La Liga), dar are un golaveraj mai slab.
  • Oaspeții sunt fără înfrângere în ultimele 4 partide, timp în care au înregistrat 3 victorii și 1 remiză. Cel mai recent joc a fost cu Leganes pe teren propriu, încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • Valladolid a câștigat cu scorul de 3-0 ultimul duel direct cu Huesca, disputat în luna mai a anului 2022. Se impune din nou?

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri