Meciuri azi

Meciul zilei fotbal 15.11.2023 de la Marius

Meciul zilei fotbal din dată de 15 noiembrie este Belgia vs Serbia, o partidă amicală, cu start la ora 21:45. Să fie câștigător!

belgia

Ponturi pariuri și pronostic analizat Belgia vs Serbia

De 4 ori s-au întâlnit până acum cele două naționale, iar în 3 dintre ele s-au marcat minim 3 goluri. Mă aștept la un nou meci spectaculos, mai ales că este un joc amical. De asemenea, Belgia și Serbia au jucători de mare calitate în atac, care oricând pot face diferența pe tabelă. Va propun pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.85 la NetBet.

Meciul zilei fotbal astăzi

Netbet
Netbet

Belgia vs Serbia

peste 2.5 goluri

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Belgia

  • Belgia s-a calificat deja la turneul final EURO 2024. După 7 runde, belgienii sunt lideri într-o grupă cu Austria, Suedia, Azerbaijan și Estonia, reușind să strângă 17 puncte.
  • De Bruyne & Co. sunt fără înfrângere în ultimele 9 partide. Ultimul joc disputat a fost cu Suedia în octombrie, încheiat la egalitate, dar mai devreme de fluierul final, scor 1-1.
  • Trebuie spus faptul că Belgia nu a pierdut în grupa de la EURO, reușind 5 victorii și 2 remize.
  • Urmează un nou succes? 1.75 este cota la victorie!

Serbia

  • Serbia încă are emoții pentru prezența la EURO 2024. În prezent, Mitrovic & Co. sunt pe locul secund în grupă, cu 13 puncte, având cu unul mai puțin decât liderul Ungaria, dar cu 5 peste locul 3, ocupat de Muntenegru.
  • Ultimul joc disputat a fost cu Muntenegru la jumătatea lunii octombrie, iar atunci Serbia câștiga clar, cu scorul de 3-1.
  • O singură dată a câștigat Serbia cu Belgia, iar asta se întâmpla tocmai în 2006. Pot sârbii obține un nou succes? 4.90 este cota!

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri