Meciuri azi

Meciul Zilei din tenis - Luni 27 mai 2024

Tenis de cinci stele se dispută zilele acestea în cadrul celui de-al doilea Grand Slam al anului, iar de la Roland Garros am ales Meciul Zilei din tenis de luni 27 mai 2024. Mai exact, vorbesc despre tabloul masculin, acolo unde intră în scenă mulți jucători din zona top 15 ATP.


Printre zecile de meciuri care astăzi se dispută în primul tur al Roland Garros-ului, mi-a atras atenția duelul dintre Luca van Assche și Denis Shapovalov, deoarece se vor înfrunta doi sportivi care nu au fost constanți în ultimele meciuri și au greșit neforțat de multe ori. Un asemenea duel este destul de echilibrat, iar greșelile lor ne-ar putea aduce cinci seturi. Nu ar fi de mirare să se întâmple așa, mai ales că în ultimele lor meciuri exact asta s-a întâmlplat, au pierdut în setul decisiv.

Unibet
Unibet

Luca van Assche și Denis Shapovalov,

Peste 4.5 seturi

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Shapovalov și în ediția trecută a avut nevoie de un meci de cinci seturi în primul tur de la Roland Garros. În schimb, francezul a profitat atunci de adversarul modest și complet ieșit din formă pe care l-a întâlnit pentru a se impne cu 6-1, 6-1, 6-3.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri