Meciuri azi

Meciul zilei din hochei pe gheata astazi - 17 februarie 2024

Hocheiul este unul dintre sporturile cele mai populare în rândul pariorilor, iar de astăzi avem zilnic meciul zilei din hochei pe gheată. Partida de astăzi se joacă în Finlanda, între două dintre cele mai în formă echipe.

hochei germania

Tappara - IFK Helsinski se vor înfrunta de la ora 17:00 și ambele caută să obțină a patra, respectiv a cincea victorie consecutivă. în Liiga. Când vine vorba despre meciuri directe, Tappara s-a impus în precedentele 6, ultimele două chiar după prelungiri. Aceeași Tappara este a doua în clasament, cu 100 de puncte și 50 de meciuri, un punct și trei meciuri mai puține decât actualul lider. IFK este a 5-a, cu doar 87 de puncte.

Superbet
Superbet

Tappara vs IFK Helsinki

Tappara câștigă inclusiv în prelungiri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

10 goluri a înscris Tappara în ultimele trei meciuri, în timp ce IFK Helsinki contraatacă bine și vine din urmă cu 19 goluri în patru victorii, printre care și cu ocupantele locurilor 1 și 3. Cu toate acestea, când vine vorba despre Tappara apar și problemele, aspect remarcat des în ultimele dueluri.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri