Meciuri azi

Meciul Zilei din fotbal – 19 mai 2024

Duminică, de la ora 22:00, Olympique Lyon și Strasbourg vor fi adversare în cadrul rundei cu numărul 34 din Ligue 1. Meciul este unul de importanță majoră pentru formația gazdă, așa că l-am ales ca fiind Meciul Zilei din fotbal pentru mine.


Lyon

  • Olympique Lyon este pe locul 7, cu 50 de puncte, la egalitate de puncte cu echipa din fața ei, dar cu un golaveraj mai slab. Ar avea nevoie de o victorie cu minimum 10 goluri diferență pentru a-și bate adversarul direct la golaveraj, dar victoria este mai importantă.
  • Vine și după o perioadă bună, OL a câștigat precedentele trei dueluri și acum primește vizita unei formații care a pierdut trei din ultimele patru meciuri.

Echipă probabilă: Lopes; Mata, O’Brien, Caleta-Car, Maitland-Niles; Caqueret, Matic, Tolisso; Nuamah, Lacazette, Benrahma

Superbet
Superbet

Lyon vs Strasbourg

Lyon câștigă la handicap -1.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Strasbourg

  • Strasbourg a încetat să mai tragă cu dinții de orice rezultat, mai ales că este departe de zona roșie și principalul obiectiv a fost atins. Urmează să se gândească la noul sezon. Un eventual succes o poate duce un loc mai sus, dar chiar și așa nu cred că mai vine la Lyon cu gândul să-și încurce rivalul.
  • Ce e drept, în runda anterioară a reușit să se impună cu 2-1, acasă, dar adversarul său a fost Metz. În deplasare lucrurile n-au stat chiar atât de bine, a câștigat doar unul din precedentele cinci astfel de jocuri.

Echipă probabilă: Bellaarouch; Guilbert, Perrin, Sylla; Senaya, Santos, Sissoko, Delaine; Sebas, Emegha, Diarra


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri