Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

UFC stream

In natura umana a exista mereu o atractie catre ceea ce inseamna spectacol cu lupte, de cand eram mai mici ne uitam la wrestling, care abia mai tarziu am aflat ca era o facatura. Inainte de a ajunge la MMA si la puctul cuminant UFC, cred ca majoritatea dintre noi am urmarit box-ul, mai ales ca Romania chiar a avut cativa pugilisti cunoscuti.

MMA sau arte martiale mixte cum se traduce este un sport de contact in care ambii competitori care intra in ring se lupta atat din picioare cat si de la podea. Originea acestui sport vine tocmai din Grecia antica si este o combinatie intre box si wrestling dar si mai recent in 1993 in fondarea UFC s-a incercat aducerea sportului numit Vale Todo din Brazilia in care luptatorii se bateau cum puteau cu foarte putine reguli.

Branduri Care Oferă Streaming Live

Lupte din UFC cu live stream

Acest sport are o istorie foarte bogata iar cu o mediatizare grozava din partea agentiilor de media a reusit sa ajunga in topul preferintelor de la americani, acolo unde oamenii platesc pentru a urmari meciuri. In 2011 confruntarea dintre Velasquez si dos Santos din UFC a strans pentru canalul FOX peste 8 milioane de urmaritori, fiind unul dintre cele mai urmarite dueluri de MMA.

Centura de campion din Ultimate Fighting Championship este cea mai ravnita de catre toti sportivii care practica MMA. Aici regulile sunt destul de clare, o runda nu poate dura mai mult de 5 minute iar in functie de importanta jocului (daca este pentru centura sau doar unul pentru puncte), acesta nu poate tine mai mult de 5 runde. Meciurile din UFC se disputa intr-o cusca cu 8 laturi numita „Octagonul”.