Pages

Pronosport aduce premii de mii de lei

Pronosport este un joc simplu de noroc care iti aduce saptamanal premii de mii de lei daca indici rezultatul final la meciurile propuse de organizatori. Daca premiul nu se castiga se reporteaza pentru saptamana viitoare, si tot asa pana este castigat de una sau mai multe persoane.


Ce este Pronosport?

Pronosport este un joc de noroc organizat de Loteria Romana in agentiile proprii dar si in cele partenere din toata tara. Practic acolo unde poti juca la 6/49, NorocJoker, Noroc Plus5/40 sau Super Noroc poti sa incerci si acest tip de joc. La acest joc si in toate agentiile de loto este interzis accesul minorilor.

Cum se joaca?

In fiecare saptamana organizatorii aleg 13 meciuri de fotbal in general din Italia, Serie A (mai nou apar pe bilete si selectii din Spania, La Liga) la care trebuie sa indicati rezultatul final de tip 1X2 – adica victorie gazde, egalitate sau victorie oaspeti. Nu exista cote, nu exista miza, nu exista castig potential ca la bilete clasice de pariuri, aici pur si simplu platiti o taxa unica pentru Pronosport iar daca aveti inspiratie castigati suma care s-a adunat pana in acel moment la concurs.

Ce castig?

Nu exista o suma fixa, asta pentru ca daca intr-o saptamana, premiul nu este castigat acesta se reporteaza pentru urmatoare, fiind sanse sa se aduce premii foarte mari. In general premiile variaza de la 5,000 de lei pana la 20,000 de lei. De regula castigurile se acorda pe 3 categorii diferite:

  • Categoria 1 – pentru variantele cu cel mai mare numar de pronosticuri exacte
  • Categoria 2 – pentru variantele cu numar imediat inferior celei de la categoria 1
  • Categoria 3 – pentru variantele cu numar imediat inferior celei de la categoria 2

Asadar la sfarsitul fiecarei saptamani puteti afla daca sunteti fericitul castigator. Marele premiul se acorda celui care da cele 13 pronosticuri corecte, iar daca sunt mai multi castigatori atunci premiul se imparte in mod egal.

Una peste alta cei pasionati de pariuri sportive nu au cum sa nu iubeasca acest clasic joc si sa spere sa dea marea lovitura incasand premii de mii de lei.

Bilet Pronosport

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri