Ghidpariuri

Pariaza pe castigator

Unul dintre cele mai cunoscute si populare tipuri de pariuri este pe castigator. Asta inseamna ca mizezi pe o echipa sau un jucator care crezi tu ca va castiga meciul. Cea mai simpla metoda prin care utilizatorii aleg un castigator este forma de moment, care evident influenteaza si cota finala.

Pariaza pe castigator

Pariaza pe castigator

Aceste tipuri de pariuri pe castigator au fost primele optiuni pe care le gaseam la inceputul pariurilor sportive, atat de simple ca pot fi intelese de oricine. Chiar si persoanele care joaca prima oara la pariuri, inteleg ca daca aleg pariul pe castigator, inseamna ca echipa/jucatorul pe care au pariat trebuie sa se impuna. Poti alege sa joci meciuri solo pe bilet, adica un singur pariu pe castigator pe tichet sau combo, ceea ce inseamna ca pui mai multe pariuri pe castigator pe acelasi tichet. Daca pui mai multe meciuri pe un bilet asta inseamna ca vei avea o cota mai mare si un castig potential ridicat, dar pe de alta parte, scad sansele de reusita – mai multe combinatii, adica mai multe sanse ca cel putin o echipa sa se incurce. Pariurile pe castigator au si o parte mai complexa in anumite meciuri din diferite sporturi, acolo unde se joaca de regula prelungiri la terminarea unui eveniment la egalitate.

Pariaza pe castigator

Pariuri – joaca pe castigatori

Daca alegi sa joci pe castigatori la o casa de pariuri online vei putea decide daca vrei sa joci un bilet single sau unul combo, cu mai multe ponturi pariuri. Daca vrei sa pariezi pe un singur meci asta inseamna ca tichetul va avea un singur eveniment. Miza ta va fi multiplicata cu cota pe care o are pariul pe castigator, de exemplu daca ai miza de 100 RON la cota finala 2.00, atunci castigul potential este de 200 RON. Daca alegi sa joci mai multe pariuri pe biletul tau, atunci toate cotele vor fi multiplicate intre ele, iar rezultatul final va fi si el inmultit cu miza ta. Cum ar fi cotele 1.50 x 1.65 x 2.00 = 4.95, acesta cota finala se multiplica cu miza de sa zicem 100 RON, ceea ce inseamna ca daca biletul nostru este castigator vom incasa 495 RON.

Jocuri Pronosport – pariaza pe castigatori

Pana sa apara agentiile de pariuri in Romania pe care toata lumea le cunoaste in ziua de azi, cine voia sa joace la pariuri avea o singura optiune, si anume Pronosport lansat de Loteria Romana. In fiecare etapa (de regula din Italia, Serie A si Spania, La Liga) se dau 13 meciuri la care participantii trebuie sa indice rezultatul final: 1, x sau 2:

  • 1 – victorie gazde
  • x – meci egal
  • 2 – victorie oaspeti

Castigul tau este determinat de numarul de pronosticuri corecte din cele 13 partide propuse, iar premiile pot varia de la o saptamana la alta, de exemplu daca saptamana trecuta nu s-a castigat nimic, atunci in urmatoarea saptamana premiile devin mai mari. De regula sunt 3 categorii de impartire a castigaturilor:

  • Categoria 1 – pentru variantele cu cel mai mare nr. de pronosticuri exacte
  • Categoria 2 – pentru variantele imediat inferioare primei categorii
  • Categoria 3 – pentru variantele imediat inferioare celei de-a 2 categorii

Pariuri pe castigator de competitie

Si aceste pariuri sunt tot pariuri pe castigator, doar ca vorbim aici de pariuri online pe termen lung. De exemplu putem alege sa pariem pe castigatorul Champions League, Premier League sau Liga 1. Aceste cote insa nu sunt disponibile chiar mereu, de regula la inceputul unei competitii apar cotatii pentru echipele implicate. Trebuie sa aveti rabdare pentru astfel de pariuri, ganditi-va ca veti avea banii blocati pe acel pariu cel putin cateva luni, pana se decide rezultatul. Un pariu pe castigator mai lejer, in sensul in care nu trebuie sa asteptam asa mult, este pe tenis, la turneele de Grand Slam care tin 3 saptamani.

Handicap asiatic

Daca alegi sa faci pariuri pe castigator atunci handicapul asiatic este o solutie foarte buna pentru a imbunatati cotele primite. Cu handicapul asiatic nu poti face pariuri pe egal, doar pe 1 sau 2 la diferite linii stabilite de agentie. Daca vrei de exemplu sa pariezi pe victoria favoritei dar nu te trage cota, atunci incearca handicapul asiatic. De exemplu daca Barcelona joaca acasa si alegi pe biletul zilei Handicap Asiatic Barcelona -1,5 asta inseamna ca Barca incepe cu un deficit de -1.5 goluri, ceea ce inseamna ca pentru a avea pariul castigator trebuie sa castige la cel putin 2 goluri diferenta.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri