Introducere


Datorita faptului ca Fortuna este o agentie de ponturi pariuri foarte apreciata in Romania, aceasta si-a facut loc si in mediul online de indata ce licentele pentru a opera in Romania au devenit obligatorii. De atunci, Fortuna a invatat multe atat despre mediul online, cat si despre pretentiile clientilor, imbunatatindu-si constant oferta si aici nu ne referim doar la cea de pariuri sportive. Faptul ca Fortuna este sponsorul oficial al nationalei de fotbal a Romaniei vorbeste de la sine.

Majoritatea celor obisnuiti cu sucursalele Fortuna cu siguranta a migrat catre casa online, datorita prezentarii mai multor oportunitati. Poti paria in mediul online chiar daca nu dispui de cont bancar, mai jos prezentand inclusiv modalitatea in care poate fi facut acest lucru.

FortunaBONUS: 300 RON PARIU FĂRĂ RISC

De ce sa te inscrii

De ce aici?

 • Numar mare de optiuni pre-live pentru competitiile importante
 • Oferta pariuri live si pre-live destul de bogata, cuprinzand o gama variata de pariuri
 • Prezentarea constanta de promotii sportive pentru toti utilizatorii romani
 • Posibilitatea de a inchide pariul cand doresti (Early Cash Out)
 • Efectuarea unui depozit cu bani cash prin Cashpoint

ServiciiServicii

 • Gasirea imediata a unui eveniment, prin functia “Cautare pariuri”
 • Accesibilitate imediata la pariurile pe care le doresti
 • Prezentarea tuturor evenimentelor sportive din respectiva zi
 • Incarcarea documentelor de verificare direct pe site
 • Inregistrarea se efectueaza in aproximativ un minut

ExtraExtra

 • Prezentarea statisticii pentru fiecare competitie din toate sporturile
 • Nu se incaseaza comision nici la depuneri, insa nici la retrageri
 • Gruparea pariurilor antepost la fotbal intr-o singura sectiune
 • Promotii exclusive pentru romani, legate de echipele romanesti/jucatorii romani si nu numai
 • Posibilitatea de a adauga pariurile/echipele la Favorite atat pre-live, cat si live

Cum te inregistrezi


Odata intrat pe site-ul Fortuna vei observa in partea dreapta sus optiunea “Inregistrati-va acum”, evidentiata cu galben. Aceasta se efectueaza pe o singura pagina, trebuind sa completezi 11 casute . Ne vom completa intai adresa de mail, urmata de username-ul si parola alese de noi, nume, prenume, adresa fizica, oras si cod postal.

Apoi trebuie sa ne specificam genul  (masculin/feminin), dupa care sa completam data nasterii, CNP-ul si numarul de telefon. Apoi trebuie  sa bifam ca avem peste 18 ani si ca suntem de acord cu termenii si conditiile, respectiv daca dorim sa primim promotii de la Fortuna pe adresa de mail.

Bonus de inregistrare


Primul pariu plasat de indata ce te-ai inregistrat va fi rambursat, in limita a 300 lei, daca va fi necastigator. In cazul in careva fi “verde” bonusul este consumat. La fel se intampla si in cazul unui pariu anulat. Pariul poate fi atat pre-meci, dar si live, pariul fara risc fiind acordat sub forma de bonus. Promotia este valabila doar pentru utilizatorii din Romania. Conditiile de rulaj sunt facile in comparatie cu ale altor case online. Astfel, bonusul trebuie pariat de 5 ori  la cote minime de 1.5 in termen de 30 de zile. Pariurile la care se foloseste optiunea Cash Out  nu conteaza la rulaj.

Promotii principale

Castiga cu biletele necastigatoare

Ai jucat un bilet in agentiile Fortuna sau la casa de pariuri online si nu ai castigat? Nu este nimic, deoarece mai ai o sansa. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci seria biletelor necastigatoare jucate in agentii, in vreme ce pariurile online participa automat daca iti vei inscrie contul. Poti castiga prin tragere la sorti pachete VIP la meciurile nationalei, bilete pentru meciurile din deplasare, tricouri si mingi de fotbal.

Optiuni pariu si acoperire sportiva


Oferta de pariuri este una destul de bogata, cea pre-live cuprinzand 21 sporturi, printre care si cele electronice (e-Sports), insa si sporturi precum MMA sau fotbal australian. De asemenea, Fortuna prezinta pariuri pe divertisment si pe politica.

Fortuna ne surprinde placut si cu numarul variantelor de pariu pentru un singur eveniment. Astfel, un eveniment din campionatele de top, insa si din Liga I, dar si unele din America, beneficiaza de peste 100 variante, iar cele din alte ligi europene importante de ceva mai putin de 100, lucru care spune foarte multe despre bogatia ofertei. Nu doar la fotbal ni se prezinta o oferta generoasa, ci si la tenis, baschet, handbal si alte sporturi mai cunoscute. De pilda, pentru volei ni se ofera aproximativ 10 pariuri la competitii modeste, chiar si amicale, pe cand la un turneu final se gasesc peste 15..

Fortuna dispune de o oferta foarte buna si in ceea ce priveste pariurile live, varietatea lor fiind impresionanta. Deseori vezi in aceasta sectiune peste 50 evenimente in acelasi timp, majoritatea dispunand de optiunea Early Cash-out, care iti permite sa inchizi pariul cand doresti, iar suma castigata pana in acel moment sa se crediteze automat in cont.

Dintre metodele de depunere se remarca cea care te lasa sa o faci cu bani cash, prin intermediul Cashpoint, facilitate care se gaseste la foarte multe sucursale. Pentru a depune nu ai nevoie decat de buletin si de numele de utilizator al contului online Fortuna. Atat depozitul minim, cat si retragerea minima este in valoare de 10 lei.

FortunaBONUS: 300 RON PARIU FĂRĂ RISC

Interfata si biletul de pariuri


Interfata Fortuna este una care iti permite sa gasesti cu usurinta evenimentul pe care il cauti. Aici ne referim la faptul ca Fortuna iti pune la dispozitie o functie de cautare a unui eveniment sportiv, functie care se gaseste in partea stanga sus a paginii de pariuri. Este de ajuns sa scrii doar numele echipei/al jucatorului si iti vor aparea toate meciurile din toate sporturile disputate de el/ea in urmatorul interval.

Pentru a adauga o optiune pe biletul zilei de pariuri trebuie doar sa o selectezi. Odata ce ai facut asta vei vedea ca selectia iti va aparea in partea dreapta sus a paginii. In casuta goala completeaza miza pe care doresti sa o plasezi. Daca ai mai multe evenimente pe biletul de pariuri, insa doresti sa le plasezi separat, completeaza miza in casuta aflata dedesubtul respectivului eveniment. Pentru un bilet cu mai multe pariuri completeaza miza din casuta de sub optiunea acumulator. De asemenea, la Fortuna poti plasa un bilet cu baze sau un pariu rapid, care iti permite sa stabilesti din avans miza urmatorului pariu.

Aplicatia de mobil


De curand casa online Fortuna a lansat aplicatia de mobil pentru Android ce poate fi descarcata direct de pe site-ul agentiei. Aplicatia dispune de cele mai cunoscute functii: Cash-Out, bara de instrumente personalizata si retrageri de fonduri. Tot aici veti gasi promotii speciale doar pentru mobil, freebet-uri, cote fantastice dar si o zona de cazino bine optimizata. Daca doresti sa joci de pe mobil, fiindca nu ai acces la desktop si nici la aplicatia dedicata, o poti face prin browser. Interfata este similara celei de pe desktop, viteza de navigare fiind si ea acceptabila. Pe scurt, varianta de mobil iti prezinta aceeasi oferta precum cea pentru desktop.

Transmisiuni live


Suport tehnic


In ceea ce priveste suportul tehnic, casa de pariuri online Fortuna nu beneficiaza de live chat. In schimb, poti incarca direct de pe site documenteele de verificare, optiunea gasindu-se in sub-sectiunea “Asistenta”, din partea de sus a site-ului (alaturi de care se afla un semn de intrebare verde). Pentru nelamuriri sau probleme legate de contul tau Fortuna, poti trimite un mail pe adresa contact@efortuna.ro si vei primi raspuns cat mai repede cu putinta. Serviciul este valabil zilnic intre orele 08:00 si 22:00. Inainte de a compune un mail insa, asigura-te ca ai aruncat un ochi pe sectiunea FAQ (Cele mai frecvente intrebari).

Concluzii


Dupa succesul avut in sucursale, Fortuna a luat cu asalt si mediul online, fiind prima casa de pariuri care pune la dispozitia clientilor o metoda de depozit online prin bani Cash, cu ajutorul Cashpoint. Totodata, functia de cautare a unui eveniment sportiv ne scuteste de mult timp pierdut, dupa scrierea unei echipe/unui jucator aparandu-ti toate evenimentele din toate sporturile disputate de aceasta echipa/acest jucator.

Oferta de pariuri, mai ales cea live, ar trebui sa fie si ea pe placul utilizatorilor. In cea pre-live ni se ofera peste 100 pariuri pe fiecare eveniment din Liga I, lucru de apreciat. De asemenea, promotiile prezentate de Fortuna, inclusiv cele ce vizeaza nationala Romaniei, sunt destul de bune. Totodata,  multe dintre promotii sunt chiar interesante, nefiind vorba doar de cantitate, ci si de calitate. Faptul ca iti poti verifica identitatea destul de comod, direct de pe site, face tot mai multi utilizatori sa prefere casa online Fortuna in detrimentul alteia.

FortunaBONUS: 300 RON PARIU FĂRĂ RISC