Pages

Danemarca

Dupa ce a ratat prezenta la ultima editie, Danemarca trebuie sa faca o impresie foarte buna la aceasta editie pentru a-si multumi fanii. Nu are o grupa foarte grea, dar nici simpla. Echilibrul este cuvantul de baza in aceasta grupa B din care mai fac parte Belgia, Rusia si Finlanda.


Ce a facut la ultima editie a Campionatului European (Euro 2016)

Cu jucatori la echipe celebre din fotbalul mondial, Danemarca a reusit in 2016 sa fie una dintre marile absente de la Euro.

Ce a facut in toata istoria la Campionatul European

Are un singur titlu la Euro si acela in 1992, dar a ramas in istoria fotbalului mondial. Se spune ca jucatorii danezi reuseau atunci sa castige titlul dupa ce au venit de la plaja si totul datorita unei conjuncturi favorabile in care au luat locul Iugoslaviei. Totul s-a intamplat cu zece zile inaintea debutului Euro 1992. A fost singurul trofeu, desi are opt participari la Campionatul European, inclusiv cel din vara anului 2021. De trei ori a reusit sa iasa din faza grupelor, in 84 cand a si terminat pe locul 3, in 92, cat si in 2004, atunci cand a ajuns in faza sferturilor de finala.

Pronosticuri Danemarca la Euro 2020

Este o echipa care isi doreste sa demonstreze si are toate motivele sa fie asa. Beneficiaza de un lot capabil sa tina pasul cu oricare dintre echipele abonate la fazele superioare. Chiar daca va infrunta si Belgia, probabil nationala in fata careia urmeaza sa aiba probleme, Danemarca sunt sigur ca nu depune armele, ci o sa joace cel mai bun fotbal. Cum in lotul danezilor exista jucatori ce pot face difrenta, inclin sa cred ca o sa vedem Danemarca cel putin in faza optimilor de finala. Sa nu uitam ca acolo regasim jucatori care fac parte din loturile unor echipe de Premier League sau Bundesliga, doua dintre cele mai puternice ligi de fotbal din lume.

Lot Danemarca la Euro 2020

Portari: Jonas Lössl (Midtjylland), Frederik Rønnow (Schalke), Kasper Schmeichel (Leicester)

Fundasi: Joachim Andersen (Fulham), Nicolai Boilesen (Copenhagen), Andreas Christensen (Chelsea), Mathias Jørgensen (Copenhagen), Simon Kjær (AC Milan), Joakim Mæhle (Atalanta), Jens Stryger Larsen (Udinese), Jannik Vestergaard (Southampton)

Mijlocasi: Anders Christiansen (Malmö), Thomas Delaney (Dortmund), Christian Eriksen (Inter Milan), Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham), Mathias Jensen (Brentford), Christian Nørgaard (Brentford), Robert Skov (Hoffenheim), Daniel Wass (Valencia)

Atacanti: Martin Braithwaite (Barcelona), Andreas Cornelius (Parma), Mikkel Damsgaard (Sampdoria), Kasper Dolberg (Nice), Andreas Skov Olsen (Bologna), Yussuf Poulsen (Leipzig), Jonas Wind (Copenhagen)

Danemarca il are pe banca tehnica pe Kasper Hjulmand, fara un palmares bogat el a reusit sa ii duca pe danezi la Euro 2020.

Cei mai valorosi jucatori de la Danemarca

  • Pierre-Emile Hojbjerg – 35 milioane de euro
  • Christian Eriksen – 35 milioane de euro
  • Andras Christensen – 28 milioane de euro

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri