Cota 2 azi

Cota 2 zilnica din fotbal 30.10.2023 de la Claudiu Hood

Urmărim în această seară un trio unde golurile în mod normal nu vor lipsi, pentru un nou succes înregistrat.


Cota 2 zilnică 30.10.2023 din fotbal

  • Empoli - Atalanta - Atalanta nu pierde acest duel cu Empoli, sub acest statut de club vizitator se întoarce în mod normal cu cel puțin 1 punct câștigat. Empoli cu doar 2 victorii obținute, 1 egal și 6 înfrângeri suferite și stă rău la capitolul ofensivă, 3-16 golaverajul lor, doar 3 goluri marcate în cele 9 etape încheiate și putem spune că Empoli este una din candidatele la retrogradare vara viitoare. În aceste condiții echipa oaspete poate câștiga chiar cele 3 puncte puse în joc, ne mulțumim și cu un egal în această seară.
  • Redditch - Halesowen - Ne mutăm în Anglia unde avem un eveniment unde golurile vor fi multiple, nu este o premieră faptul că îi luăm în seamă pe cei de la Redditch, am mai făcut-o cu brio. Echipa gazdă cu un golaveraj 9-7 în urma ultimelor cinci meciuri disputate, echipa oaspete cu un golaveraj 13-7 în urma ultimelor cinci evenimente încheiate. Dacă ne uităm la ultimele 10 etape oaspeții ocupă locul 3 și gazdele locul 4 într-un clasament unde 22 cluburi sunt prezente. Două echipe în formă, două echipe ofensive, putem avea gol în ambele reprize sau GG sau 3+, ne mulțumim însă cu un simplu 2+!
  • Boavista - Sporting - Lusitanii în 2023 m-au ajutat foarte mult când ne-am axat pe seama primei reprize și în această seară în acest eveniment ar trebui să avem cel puțin 1 gol marcat până la pauză, nu ne interesează cine înscrie. Sporting cu 7 victorii, 1 egal și fără înfrângere suferită, Boavista cu 4 victorii, 3 egaluri și 1 singură înfrângere înregistrată, două echipe care pierd greu. 24 goluri s-au marcat în cele 8 runde disputate de către oaspeți și 31 goluri s-au marcat în cele 8 etape încheiate de către Boavista. Cu o medie de goluri 3-4 total, ne mulțumim cu o boabă în prima repriză minim. Nouă goluri în urma ultimelor 3 întâlniri directe, câte se vor marca oare azi?
  • Un trio pe seama căruia o să încercăm să profităm și live dragi prieteni, urmăritori.
  • Sesiunile live au loc în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT și BOFT cât și prin whatsapp sms alert.
  • Să înregistrăm un nou succes împreună!
Betano
Betano

Empoli - Atalanta

Șansă dublă x2


Betano

Redditch - Halesowen

Minim 2 goluri marcate total


Betano

Boavista - Sporting

Gol în prima repriză


Betano

Cota 2 zilnică 30.10.2023

Cotă totală

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Claudiu Hood

claudiu.hood

Claudiu este cel mai cunoscut membru al echipei, fiind recrutat pe finalul anului 2016 și este unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din România, cu peste 60.000 de urmăritori pe contul său de Facebook. Hood oferă zilnic cel puțin 4 articole cu recomandări, chiar și când oferta e mai slabă el găsește ceva sugestii pentru pariori.


Top case de pariuri