Cota 2 azi

Cota 2 zilnică din fotbal 29.10.2023 de la Claudiu Hood

Un trio care ne poate aduce o nouă reușită, sunt principalele trei evenimente în care îmi pun baza azi!


Betano
Betano

Leverkusen - Freiburg

Șansă dublă 1x și minim 2 goluri marcate total


Betano

Man United - Man City

Manchester City înscrie minim 1 gol în meci


Betano

Atl Madrid - Alaves

Șansă dublă 1x și minim 2 goluri marcate total


Betano

Cota 2 zilnică 29 Octombrie

Cotă totală

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Cota 2 zilnică 29 Octombrie 2023

Leverkusen - Freiburg - Toată lumea vorbește despre echipa lui Leverkusen, cât de bine au început sezonul și ce serie frumoasă au în Bundesliga și în cadrul cupelor europene. Leverkusen ocupă locul 2, cu 7 victorii, 1 egal și fără înfrângere suferită, au 22 puncte obținute și sunt în spatele celor de la Bayern Munchen, la doar 1 punct, cu un meci mai puțin disputat. Șansele sunt de partea lor ca duminică seara să recucerească fotoliul de lider. Leverkusen cu o medie de 3 goluri marcate/eveniment. Azi nu pierd din nou și avem cel puțin 2 goluri înscrise total.
Manchester United - Manchester City - În Premier League pot spune că fiecare etapă din acest sezon este de neuitat. Avem foarte multe echipe care pot aspira la un top 5 în acest sezon! Brighton, Newcastle, Aston Villa și liderul Tottenham spre exemplu sunt mai sus în clasament decât United în urma primelor 9-10 etape.
Liderul la zi Tottenham cu 26 puncte, Arsenal ocupă locul secund cu 24 puncte obținute - ambele cu 10 etape încheiate, City cu 21 puncte în urma a 9 runde încheiate. Echipa oaspete ca să țină pasul cu Tottenham și Arsenal trebuie să scoată cel puțin un egal din această deplasare, Haaland trebuie să arate multe în această seară. Manchester City înscrie minim 1 gol în meci.
Atletico Madrid - Alaves - Atletico Madrid este o altă echipă pe care o stimez în acest debut de campionat, echipa gazdă se află la 6 puncte în spatele liderului Real Madrid. Au însă 2 meciuri mai puțin disputate și șansele sunt de partea lor să ajungă liderul la zi în săptămânile următoare. Printr-o victorie ar face schimb de locuri cu Barcelona, catalanii coboară pe locul 4 dacă Atletico se impune cu Alaves. Să nu uităm totuși de Girona care împarte fotoliul de lider cu Real, având același număr de puncte (28). Lupta la retrogradare în acest sezon în opinia mea se dă între Almeria, Granada, Celta Vigo, Cadiz și Alaves, exact în această ordine. Atletico are șanse mari să ajungă la al 8 lea meci consecutiv cu 2 goluri marcate, o echipă ofensivă, atipică, dacă ne gândim la cum a arătat echipa lui Simeone în ultimul deceniu. Azi nu pierd din nou și avem cel puțin 2 goluri înscrise total precum în meciul din Bundesliga.
Avem doar a 2 a lună ratată în urma ultimelor 8 recomandate! Sper ca aceste ultime 3 zile ale lui Octombrie să ne ducă la un bilanț 12-19 precum în Iulie și să nu mai pierdem nici măcar o variantă până marți!
- Ultimele 8 luni -
Bilanț Octombrie - 9-19 / Bilanț Septembrie - 17-13
Bilanț August - 19-12 / Bilanț Iulie - 12-19
Bilanț Iunie - 17-13 / Bilanț Mai - 16-15
Bilanț Aprilie - 17-13 / Bilanț Martie - 18-13

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Claudiu Hood

claudiu.hood

Claudiu este cel mai cunoscut membru al echipei, fiind recrutat pe finalul anului 2016 și este unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din România, cu peste 60.000 de urmăritori pe contul său de Facebook. Hood oferă zilnic cel puțin 4 articole cu recomandări, chiar și când oferta e mai slabă el găsește ceva sugestii pentru pariori.


Top case de pariuri