Cota 2 azi

Cota 2 zilnica din fotbal 28 Octombrie de la Claudiu Hood

Vă propun două variante pentru ziua curentă, bazate pe aceleași evenimente, fiind două întâlniri unde mă aștept ca golurile să fie multiple!


Betano
Betano

Notts County - Wrexham

Ambele echipe marchează


Betano

Barcelona - Real Madrid

Ambele echipe marchează


Betano

Notts County - Wrexham

Gol în ambele reprize


Betano

Barcelona - Real Madrid

Gol în prima repriză


Betano

Cota 2 zilnică și Cota 2 restantă

Cota totală

 • Poți plasa aceste bilete până la ora 17!
 • Notts County - Wrexham și Barcelona - Real Madrid ne pot aduce două noi reușite în cadrul rubricii Cota 2 zilnică.
 • O variantă propusă este formată din două recomandări GG în privința ambelor evenimente. O variantă recomandată este alcătuită din gol în ambele reprize la englezi și gol în prima repriză în El Clasico.
 • Notts County și Wrexham m-au ajutat foarte mult în sezonul 2022-2023, sezon în urma căruia au și promovat din National League (Liga 5 din Anglia) în League Two (Liga 4 din Anglia).
 • Au promovat împreună și au lăsat-o pe Chesterfield singură în National League, aceste 3 formații reprezentau în acel sezon un trio de aur pentru ponturile mele bazate pe numărul total de goluri înscrise în eveniment sau pe repriză.
 • Englezii nu s-au dezvățat și în actualul sezon m-au dezamăgit doar de 3 ori, azi se întâlnesc și mă aștept la un final cu goluri multiple marcate.
 • Notts County ocupă locul 2 în League Two și Wrexham ocupă locul 3, într-o ligă cu 24 echipe, după 15 etape să te situezi pe podium în urma promovării recente este remarcabil, felicitări ambelor cluburi! În 10 Aprilie 2023, în urma ultimei întâlniri directe s-au marcat 5 goluri. Let’s do it again!
 • El Clasico are loc după prânz și îl aștept cu maxim interes.
 • Girona s-a impus ieri seară în fața celor de la Celta Vigo (gol în minutul 91) și ocupă fotoliul de lider, cu 9 victorii, 1 egal și doar o înfrângere suferită și o pot nominaliza surpriza frumoasă de pe bătrânul continent în acest sezon 2023-2024!
 • Girona cu 28 puncte câștigate, Real Madrid cu 25 puncte obținute și Barcelona cu 24 puncte adunate. Girona are 1 meci în plus disputat și se mulțumește cu un egal în El Clasico!
 • Un motiv în plus ca ambele formații să își dorească victoria în 28 Octombrie, Barcelona nu are voie să piardă, Real s-ar duce la 4 puncte de catalani!
 • Partea frumoasă constă în faptul că Atletico are 22 puncte și 2 jocuri mai puțin disputate față de Girona și 1 mai puțin față de Real și Barca. Dacă mă întrebați - aș alege Atletico să surclaseze cele 3 echipe menționate mai sus în acest sezon!
 • Astfel Girona și Atletico Madrid pot profita în această etapă dacă în El Clasico avem un egal.
 • Atât Real cât și Barcelona mă îndoiesc că se vor mulțumi totuși cu un egal și vor încerca să înscrie încă din prima repriză. Zece goluri s-au înscris în urma ultimelor 3 întâlniri directe, câte se vor marca oare azi?!

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Claudiu Hood

claudiu.hood

Claudiu este cel mai cunoscut membru al echipei, fiind recrutat pe finalul anului 2016 și este unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din România, cu peste 60.000 de urmăritori pe contul său de Facebook. Hood oferă zilnic cel puțin 4 articole cu recomandări, chiar și când oferta e mai slabă el găsește ceva sugestii pentru pariori.


Top case de pariuri