Cota 2 azi

Cota 2 zilnica 01.11.2023 propusa de catre Claudiu Hood

Urmărim un trio în această seară, unde în opinia mea golurile nu vor lipsi. O nouă lună - un nou început prieteni!


Tripleta Zilei este publicată prin Cota 2 zilnică 1 Noiembrie

Unibet
Unibet

Sandhausen - Leverkusen

Gol marcat în prima repriză


Unibet

CSA Steaua - Rapid București

Minim 2 goluri marcate total


Unibet

Manchester United - Newcastle

Minim 2 goluri marcate total


Unibet

Cota 2 zilnică 01.11.2023

Cotă totală

Unibet Sport

300 RON pariu fara risc + 200 rotiri gratuite

Pariază acum
  • Sandhausen - Leverkusen - Leverkusen cu 8 victorii înregistrate consecutiv, unde au marcat cel puțin 2 goluri/eveniment. Leverkusen fără înfrângere suferită în urma ultimelor 16 meciuri disputate și în toate au marcat cel puțin 2 goluri. Posibil ca golul în prima repriză să fie înscris chiar de către oaspeți. Pronosticul însă este simplu - gol în prima repriză oricine, nu ne interesează cine înscrie, cineva să o facă până la fluierul final al primei reprize.
  • CSA Steaua - Rapid București - Minim 2 goluri se vor marca în acest eveniment, nu ne interesează cine o face, în mod normal poți lua GG, gol în ambele reprize dar am ales o variantă mai simplă prin (2+). Rapid pornește clar ca favorită și dacă tratează meciul cum trebuie are șansa să înscrie chiar ei cele două goluri în fața unui adversar care nu este constant în rezultate. Rapid este neînvinsă în urma ultimelor 10 meciuri disputate, CSA ul cu 3 victorii doar obținute în urma ultimelor 10 evenimente încheiate și cu 2 victorii doar înregistrate în urma ultimelor 8 jocuri.
  • Manchester United - Newcastle - Aștept cu maxim interes acest eveniment, unde ambele cluburi au șansa să înscrie cel puțin 1 gol în meci, recomand și aici însă varianta mai simplă (2+). Manchester United fără egal înregistrat în urma ultimelor 14 meciuri disputate, aceștia ori se impun, ori pierd de fel, nu împart puncte cu nimeni. În ultimele 30 meciuri disputate de către Manchester United în 1 singur meci s-a înregistrat egalul și acela într-un amical. Rar poți observa o astfel de serie fără egaluri, ca detaliu suplimentar. Pontul pentru acest meci este Minim 2 goluri marcate total și nu ne interesează cine se impune. Newcastle cu o singură înfrângere suferită în urma ultimelor 10 evenimente încheiate, acel 0-1 cu Dortmund din Champions League pe care nu îl vom uita curând!
  • Avem astfel un meci din Germania unde golul în prima repriză nu trebuie să lipsească și două evenimente unde golurile pot fi multiple până la fluierul final.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
Claudiu Hood

claudiu.hood

Claudiu este cel mai cunoscut membru al echipei, fiind recrutat pe finalul anului 2016 și este unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din România, cu peste 60.000 de urmăritori pe contul său de Facebook. Hood oferă zilnic cel puțin 4 articole cu recomandări, chiar și când oferta e mai slabă el găsește ceva sugestii pentru pariori.


Top case de pariuri