Cazino online

Superbet ne aduce 289 ROTIRI GRATUITE fara depozit pana pe 12 august

Superbet ne aduce 289 ROTIRI GRATUITE fara depozit in perioada 1-12 august. Oferta este exclusiva pentru clientii noi care se inscriu de AICI. Rotirile gratuite sunt valabile la Sizzling Hot Deluxe.


Superbet nu asteapta prea mult pana sa lanseze o noua promotie exclusiva pentru clientii noi. De cateva luni bune din doua in doua saptamani avem diferite promotii pentru sport & casino. In perioada 1-12 august 2021 toti clientii noi care se inscriu pe Superbet din link-urile afisate aici primesc garantat 289 ROTIRI GRATUITE.

Oferta este una exclusiva pentru ca este activa doar pe site-urile afiliatilor, asa cum este Ponturi-bune.ro. Deci trebuie sa va inscrieti de aici pentru a fi eligibili pentru promotie. Rotirile gratuite se acorda FARA DEPOZIT dupa ce va verificati contul. Cele 289 freespins pot fi folosite doar la slotul Sizzling Hot Deluxe de la Novomatic.

Cele 289 rotiri gratuite au anumite conditii:

  • se acorda 289 rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe
  • fiecare rotire gratuita are o valoare de 0.05 RON
  • bonusul special este acordat abia dupa verificarea indentitatii (procesul KYC)
  • castigurile obtinute din aceste rotiri au conditii de rulaj X1
  • bonusul se acorda in maximum 48h de la verificarea contului

Superbet ofera 289 rotiri gratuite clientilor noi astfel:

  1. Deschide un cont nou la Superbet in perioada 1-12 august de AICI
  2. Verifica contul
  3. In cel mult 48h primesti 289 rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.