Cazino online

50 de rotiri gratuite la pacanele online in fiecare vineri

In fiecare vineri pe platforma de cazino online a celor de la Unibet ai sansa de a obtine 50 de rotiri gratuite la pacanele. Rundele gratuite vor fi oferite la unul dintre cele mai populare jocuri produse de NetEnt, este vorba de Starburst care a devenit popular si la noi in tara prin randul fanilor de jocuri ca la aparate. Pentru a obtine acest cadou, trebuie sa faci un depozit de minim 150 RON.


Incepem acest material prin a va spune cateva lucruri de jocul ca la pacanele Starburst, lansat tocmai in 2013, acest slot a ramas una dintre cele mai bune lansari facute de producatorul NetEnt. Acest slot video plateste foarte bine si des, avand un RTP de 96.1%. Tematica si muzica relaxanta cu siguranta te vor face sa te obisnuiesti rapid cu acest joc mai ales dupa ce vei incepe sa castigi. Nu conteaza de unde joci, fie ca esti pe laptop, tableta sau mobil, Starburst merge pe orice platforma, inclusiv rotirile promotionale vor fi eligibile de oriunde ai juca. Pe Unibet ai sansa de a incasa in fiecare vineri cate 50 de rotiri gratuite la acest joc daca faci un depozit de minim 50 RON.

Saptamanal de vineri de la ora 01:00 pana sambata la 00:59 ora Romaniei, ai sansa de a incasa 50 de rotiri gratuite la Starburst daca faci un depozit de cel putin 150 RON. Inainte de a face depozitul trebuie sa activezi acesta oferta din contul tau, sectiunea “Bonusurile mele”. Dupa ce ai activat promotia si ai facut depozitul minim, esti recompensat cu 50 de rotiri gratuite valabile doar la Starburst. Castigurile generate de aceste runde gratuite vor fi ca bonus cu rulaj x25.

Rotiri gratuite la pacanele Starburst in fiecare vineri

  1. Intra in contul tau Unibet (daca nu esti inregistrat da click aici)
  2. Activeaza bonusul din sectiunea “Bonusurile mele”
  3. Fa un depozit de minim 150 RON
  4. Vei primi 50 de rotiri gratuite la Starburst

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.