Cazino online

Rotiri gratuite FARA DEPOZIT in fiecare luni la Unibet Cazino

Unibet Cazino ne ajuta sa incepem saptamana bine, ne ofera in mod gratis pana la 20 de rotiri gratuite la pacanele online. Rotirile gratuite sunt creditate la Divine Fortune Megaways si nu este nevoie de depunere.


De fiecare data cand apare o oferta buna pentru fanii nostri ne grabim sa va aducem la cunostita conditiile acestor cadouri acordate de agentiile online. Pentru ca stim ca este greu ca si utilizator sa urmaresti toate casele cu licenta ONJN de la noi din tara, noi facem treaba asta in locul tau si verificam ofertele.

La Unibet avem o promotie de senzatie pentru toti clientii care ne poate aduce pana la 20 de rotiri gratuite la sloturi. Oferta este valabila in fiecare luni si nu este nevoie de depozit. Da, ati auzit bine, nu trebuie sa depuneti bani in cont.

Rotirile gratuite se dau la jocul Divine Fortune Megaways, trebuie sa intrati luni la acest slot si sa invarti roata pentru a vedea cate rotiri vei castiga. Poti incasa intre 5 si 20 de rotiri. Castigurile obtinute din aceasta oferta sunt creditate ca bonus cu rulaj x35.

Rotiri gratuite FARA DEPOZIT in fiecare luni la Unibet Cazino

  1. Intra in contul tau Unibet sau deschide unul nou de aici
  2. Intra la jocul Divine Fortune Megaways luni, in perioada 16:00 – 19:00
  3. Invarta roata norocului din acest joc si castigi pana la 20 de rotiri gratuite fara depunere

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.