Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Castiga rotiri gratuite la cazino fara rulaj

Nota utilizatori: Evaluare

Castiga rotiri gratuite la cazino fara rulaj

In acest inceput de saptamana Betano Cazino ne invita sa invartim roata norocului pentru a obtine intre 3 si 20 de rotiri gratuite la jocul de tip slot Berry Burst Max. Nu este nevoie de nicio investitie pentru a va bucura de aceasta oferta, chiar daca nu aveti bani in cont puteti primi rundele gratuite la jocul selectionat in fiecare luni.
Prezentarea ofertei
Oferta pentru Toti clientii
Rotiri gratuite 3-20
Castig sub forma de Bani reali
Slot Berry Burst Max
Joaca Citeste recenzia

Daca e luni inseamna ca in cazinoul Betano gasim rotiri gratuite pentru toti clientii. Avem sansa de a castiga runde gratuite la anumite sloturi fara nicio investitie. Nu trebuie sa optati, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in sectiunea „Vegas” si sa dati click pe oferta principala din partea de sus ce are un banner dedicat chiar sub meniul principal. Dupa ce ati intrat pe pagina promotionala nu ramane decat sa accesati imaginea pentru a fi redirectionat catre slotul ce ofera rotiri gratuite, sau sa il cautati dupa nume. Daca nu aveti cont pe Betano in loc sa fiti trimisi catre acel joc o sa se deschida un formular in care vi se va cere sa va logati sau sa va inregistrat, dupa caz.

Dupa ce se deschide jocul o sa vedeti un mesaj prin care sunteti anuntati ca aveti rotiri gratuite si trebuie sa jucati pentru a afla numarul lor. Imediat ce ati intrat „roata norocului” va incepe sa se invarta pentru a decide numarul de runde pe care il veti primi, intre minim 3 si cel mult 20. Dupa ce s-a stabilit numarul de runde free veti putea juca, iar pentru a nu te incurca si nu a juca cu banii tai, in partea de jos apare cate rotiri gratuite mai ai. Tot in partea de jos apare si suma castigata din acele rotiri gratuite. Puteti sa scoateti imediat acesti bani castigati din rotiri gratuite sau sa ii pariati la sport, decizia va apartie, nu exista conditii de rulaj.

BerryBURST MAX

Joaca

Recenzii pentru Rotiri gratuite in fiecare luni la Betano Cazino

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more