Cazino online

Pana la 15 rotiri gratuite fara depozit la Starburst

In fiecare duminica ai sansa sa castigi intre 7-15 rotiri gratuite la pacanele prin platforma Vlad Cazino. Intra in ultima zi a saptamanii la jocul ca la aparate Starburst si invarte roata norocului pentru a vedea cate rotiri fara depozit ai castigat.


Ne plac foarte mult rotirile gratuite, in special cele FARA DEPOZIT, nu sunt foarte multe oferte de acest gen si nici un numar prea mare de freespins, dar atatea cate sunt profitam ca nu se stie niciodata ce castiguri putem inregistra. Cu doar cativa zeci de lei castigati putem continua sa jucam la alte jocuri si de la putin ajungem sa facem mult mai mult, cu 0 investitii. Vlad Cazino este un nume nou in industria jocurilor de noroc, dar asta nu a fost o problema sa se impuna rapid in ceea ce priveste lumea cazinoului online. Dumica putem incasa pana la 15 rotiri gratuite la un joc foarte cunoscut de sloturi cazino, Starburst, mai multe detalii gasiti mai jos despre aceasta promotie.

Este foarte simplu sa obtii rotirile gratuite puse la bataie, in primul rand trebuie sa stii ca oferta este valabila pentru toti clientii in fiecare zi de duminica. In al 2-lea rand numarul de rotiri gratuite pe care il vei primi poate varia, de la 7 pana la 15, cand intri la jocul Starburst o sa apara roata norocului care va decide de cate freespins va bucurati. Rundele gratuite castigate pot fi folosite exclusiv la Starburst iar toate castigurile obtinute sunt sub forma de bonus ce au conditii de rulaj x25 ce pot fi completate la jocurile de la producatorul Netent.

Obtine rotiri gratuite fara depozit la Vlad Cazino

  1. Intra in contul tau Vlad Cazino (daca nu esti inregistrat da click aici)
  2. Intra duminica la slotul Starburst
  3. Invarte roata norocului si obtine 7-15 rotiri gratuite

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.