Cazino online

Pana la 100 de rotiri gratuite fara depunere la Betano

Pana la 100 de rotiri gratuite fara depunere si fara rulaj la Betano Romania in perioada 1-15 iulie 2022. Oferta este valabila exclusiv pentru clientii noi care se inscriu din acest material.


Betano lanseaza o promotie excelenta pentru clientii noi care vor sa incerce sectiunea de pacanele online. In perioada 1-15 iulie 2022 se acorda pana la 100 rotiri gratuite fara depunere si fara rulaj. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti din acest articol pe Betano, iar mai apoi sa deschideti jocul Starburst. Aici se va deschide un mini-joc in care trebuie sa executati un penalty – acest penalty va indica cate rotiri gratuite veti primi, intre 10-100 freespins FARA RULAJ. Spre deosebire de alte agentii online, la Betano cu aceste freespins se castiga sume frumoase, cei care joaca deja acolo pot confirma asta. In plus toate castigurile generate vor fi in bani reali.

Cum sa primesti pana la 100 rotiri gratuite la Betano pentru jocul Starburst

 1. Deschide un cont nou la Betano de AICI
 2. Verifica contul
 3. Intra a doua zi la jocul Starburst pentru a vedea cate rotiri gratuite ai castigat

Termeni si conditii pentru oferta 100 rotiri gratuite fara rulaj Betano 1-15 iulie 2022

 • Oferta se adreseaza doar clientilor noi
 • Nu este nevoie de un depozit pentru a va califica in oferta
 • Dupa ce v-ati inregistrat si ai verificat contul, a doua zi puteti intra in jocul promotional
 • Rotirile gratuite se acorda la jocul Starburst
 • Puteti castiga intre 10-100 rotiri gratuite
 • Numarul de rotiri gratuite pe care il puteti castiga sunt determinate la un mini-joc ce il puteti activa intrand la slotul Starburst
 • Fiecare rotire are o valoare de 0.50 RON
 • Rotirile gratuite sunt fara rulaj, toti banii castigati sunt reali si pot fi retrasi

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.