Cazino online

Castiga 119 rotiri gratuite la pacanele Shining Crown

Din nou Superbet vine cu o oferta excelenta pentru clientii noi. Deschide un cont in perioada 10-20 mai si vei primi dupa validarea contului 119 rotiri gratuite FARA DEPOZIT la jocul de pacanele Shining Crown.


Superbet nu pare sa se opreasca din evolutie, deja este la un nivel foarte ridicat, dar mereu acest operator investeste in diferite promotii, functii si bonusuri pentru toti clientii. Aceste lucruri ne bucura pentru ca noi ca si clienti avem de castigat, atata timp cat un brand face tot posibilul pentru a ne oferi conditii cat mai bune, e de asteptat ca si concurenta sa faca la fel.

Daca cumva nu ai cont pe Superbet avem pentru tine o oferta de 5 stele. Primesti 119 rotiri gratuite FARA DEPOZIT dupa verificarea contului la jocul de pacanele Shining Crown. Doar daca te inscrii din link-urile afisate in acest material poti obtine acest bonus exclusiv.

Shining Crown este un joc clasic de la EGT, foarte popular pentru ca detine o functie foarte interesanta ce ne poate ajuta sa obtinem castiguri ma dese, simbolul “Crown” inlocuieste orice simbol atunci cand ai deja 2 simboluri similare pe o linie de plata.

Deci daca va inscrieti in perioada 10-20 mai la Superbet prin link-urile afisate aici, primiti 119 rotiri gratuite fara depozit dupa verificarea contului. Chiar daca rotirile gratuite primite nu au o valoare prea mare, partea buna este ca toate castigurile obtinute de aici au conditii de rulaj x1, adica trebuie pariate o singura data.

Reguli pentru rotiri gratuite

 • doar pentru clientii noi
 • se acorda in cel mult 48h de la verificare contului
 • bonusul trebuie acceptat in 24h
 • fiecare rotire are o valoare de 0,05 RON
 • bonusul este valabil timp de 7 zile
 • castigurile din aceste rotiri au conditii de rulaj X1

Cum poti obtine rotiri gratuite fara depozit la Shining Crown prin Superbet?

 1. Deschide un cont nou la Superbet de AICI
 2. Verifica contul tau (procesul KYC)
 3. In cel mult 48h primesti 119 rotiri gratuite fara depozit
 4. Rotirile sunt valabile la jocul Shining Crown
 5. Ai conditii de rulaj x1

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.