Cazino online

Bonus 100% si 500 de rotiri gratuite la cazino online pentru pacanele

In perioada asta toate salile de jocuri din Romania sunt inchise. Putem juca la pacanele si jocuri de noroc doar in online. Am gasit special pentru cititorii nostri o promotie excelenta adresata clientilor noi de la agentia online de pariuri si cazino Betano.


Daca vreti sa jucati la pacanele in aceste zile trebuie sa stiti ca singura varianta a ramas in online. Iar la Betano pentru cei care nu au cont avem o promotie excelenta. Un bonus de 100% pana la 500 RON dar si pana la 500 de rotiri gratuite in functie de suma cu care alimentati contul. Aceasta casa de pariuri este una dintre cele mai bune pe sport, dar are si un cazino destul de bun, la care se pot gasi cele mai cunoscute sloturi de la Novomatic sau EGT. In total sunt peste 400 de jocuri ca la aparate la care va puteti distra in aceasta perioada in care oricum stam doar in casa. Indiferent ca preferati jocurile cu 777, cu fructe, cu filme, antice de distractie sau orice alte tipuri, Betano Cazino este o alegere perfecta.

Daca va deschideti un cont nou la Betano si optati pentru oferta din cazino, primiti un bonus de 100% pana la 500 RON ce are conditii de rulaj x12,5, ceea ce nu e foarte mult pentru un bonus de cazino. Pe langa acest bonus primiti si 500 de rotiri gratuite fara rulaj. Daca depui 100 RON primesti 100 rotiri, daca depui 200 RON primesti 200 rotiri iar daca depui 500 RON primesti 500 de rotiri gratuite. Partea cea mai buna este ca bonusul il poti folosi atat la sport, desi nu prea sunt meciuri, dar si in cazino. Rundele gratuite pot fi folosite evident doar in sectiunea de casino.

Cum primesti bonus si rotiri gratuite la pacanele online

  1. Deschide un cont nou la BETANO doar de AICI
  2. Fa un depozit de minim 100 RON
  3. Primesti automat in cont bonus 100% pana la 500 RON
  4. Plus 100/200/500 rotiri gratuite fara rulaj la pacanele

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.