Cazino online

Aloha Summer Tour Winmasters - Oferte noi in fiecare destinatie

Aloha Summer Tour Winmasters - Oferte noi in fiecare destinatie, incepand din finalul lui iunie si pana la inceputul lunii septembrie, la Winmasters putem castiga bonusuri si rotiri gratuite.


Nu stii ce sa faci vara aceasta? Ce zici de o calatorie prin Grecia, dar nu una obisnuita, ci una virtuala cu care faci economie si chiar poti castiga bani daca ai putin noroc la jocurile de noroc. Incepand de pe 27.06 si pana pe 04.09 la Winmasters toti clientii incep calatoria prin Grecia. Mai exact din Mykonos, Corfu, Lefkada, Creta pana in Santorini, Kos, Skiathos, Thassos, Zakinthos si Rodos, toate aceste destinatii ne aduce diferite premii, de la bonusuri 100% la depunere, pana la rotiri gratuite fara rulaj.

Cum poti obtine premii in Aloha Summer Tour de la Winmasters

  1. Intra in contul tau Winmasters (sau deschide cont nou de aici)
  2. Vezi ce oferta este disponibila din pagina Aloha Summer Tour
  3. Fa un depozit de minim 100 RON folosind codul special BLUE1/BLUE2/BLUE3 in functie de oferta aleasa la momentul respectiv
  4. Primesti bonus 100% si rotiri fara rulaj

Termeni si conditii pentru Aloha Summer Tour 2022 de la Winmasters

  • Oferta este valabila pentru toti clientii
  • Sunt diferite oferte ce sunt activate pe rand in perioada 27 iunie pana pe 4 septembrie 2022
  • Ofertele sunt disponibile jucatorilor de cel mult 3 ori in perioada campaniei
  • Bonusurile la depunere sunt acordate utilizatori care folosesc codurile BLUE1/BLUE2/BLUE3 in functie de oferta accesata
  • Cerintele de rulaj pentru bonus sunt de 20 ori bonus+ depunere
  • Rotirile gratuite vor fi acordate dupa ce bonusul este rulat sau consumat

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.