Cazino online

77 RON bonus la verificarea contului pe Maxbet

Maxbet este o agentie care ne-a obisnuit cu oferte speciale ce nu necesita nicio investitie din partea noastra, de la rotiri pana la bani bonus fara depozit pentru diferite jocuri de pacanele. In perioada 9.10 - 31.12.2019 toti utilizatorii care se inscriu pe site folosind codul dedicat si isi verifica contul primesc 77 RON bonus exclusiv pentru slotul Narcos.


Desi slotul Narcos nu are o vechime atat de mare, datorita serialului Netflix din care este inspirat, popularitatea lui este foarte mare. Fiind lansat in 2019 are o grafica excelenta iar sunetul este fabulos, adica cei care ati vazut serialul cu siguranta o sa aveti un deja-vu cand veti incerca acest slot. Jocul ca la aparate produs de NetEnt se joaca pe 5 role si are nu mai putin de 243 linii de plata. Exista si o speciala, la aparitia anumitor simboluri speciale se activeaza rundele gratuite care pot ajunge pana la 10. Acest joc poate fi incercat de toata lumea, chiar daca nu le aveti cu pacanelele, poate v-ati indragostit de show si vreti sa retraiti acele momente, sau pur si simplu doriti sa va incercati norocul si sa faceti ceva bani din jocurile de noroc.

La Maxbet clientii care isi fac cont in perioada 9 octombrie – 31 decembrie 2019 folosind codul NARCOS vor primi dupa verificarea contului un bonus de 77 RON pentru slotul Narcos. Verificarea contului este un proces obligatoriu cerut de toate agentiile online, se poate face prin trimiterea unui act de identitate pe mailul celor de la Maxbet. Bonusul acordat este valabil 7 zile dupa acordare si are conditii de rulaj x40. Dupa ce ati facut rulajul, pentru a retrage banii este necesar un depozit de minim 25 RON, pentru a putea confirma metoda platii.

Bonus fara depozit la jocul Narcos de la Maxbet

  1. Deschide un cont nou la Maxbet de aici
  2. Verifica contul
  3. Intra in sectiunea Bonusuri Disponibile si introdu codul bonus “NARCOS
  4. Ai la dispozitie 7 zile pentru a rula bonusul de 77 RON la Narcos
  5. Inainte de a deveni elegibil pentru a fi retras, bonusul trebuie rulat x40

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.