Cazino online

EXCLUSIV: 299 rotiri gratuite fără depunere la Shining Crown 1‑13 iulie

OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înscrie-te acum la Superbet și primești 299 rotiri gratuite fără depunere la Shining Crown 1‑13 iulie, cu rulaj doar x1. Unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele poate fi testat gratuit cu freespins de la Superbet!


Exclusiv pentru afiliați, Superbet lansează o nouă promoție în perioada 1‑13 iulie 2023. Clienții noi care se înscriu prin link-urile afișate în acest material primesc fără depunere 299 rotiri gratuite la Shining Crown după verificarea contului.

Lucrurile sunt destul de simple, trebuie prima oară să accesați site-ul Superbet de pe materialele promoționale din această pagină (oferta este exclusivă pentru afiliați). Mai apoi completați formularul de înregistrare. După ce ați terminat nu rămâne decât să trimiteți o poză cu buletinul pentru verificarea identității (procesul KYC este obligatoriu la toate agențiile online). În cel mult 24h primiți în cont cele 299 de rotiri gratuite valabile la jocul Shining Crown.

Cum poți încasa 299 rotiri gratuite fără depunere la Superbet

  1. Deschide un cont nou la Superbet de aici
  2. Verifică contul
  3. Primești 299 freespins fără depunere la Shining Crown

Termeni și condiții

  • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care se înscriu din link-urile afișate
  • Perioada campaniei este 1‑13 iulie 2023
  • Pentru a activa bonusul trebuie să vă verificați contul
  • Se acordă 299 rotiri gratuite la jocul Shining Crown
  • Valoarea fiecărei rotiri este de 0.20 RON/spin
  • Câștigurile obținute din rotiri au rulaj x1
  • Bonusul trebuie acceptat în cel mult 24h de la acordare și trebuie folosint în cel mult 7 zilei

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.