Biletul zilei

Tripla zilei din Premier League astazi - 24 februarie 2024

Cele trei pronosticuri recomandate pentru tripla zilei din Premier League din 24 februarie 2024 provin din meciurile care echipele de top urmează să le joace de la ora 17:00, 19:30 și 22:00.


Manchester United, Manchester City și Arsenal Londra sunt echipele care astăzi joacă în runda cu numărul 26 din Premier League și ale căror dueluri se anunță foarte interesante. Au prima șansă pe hârtie așa cum este și normal dacă ținem cont de așteptările pe care le au. Aștept ca jocul să fie unul frumos, chiar dacă programul a două dintre ele nu a fost deloc lejer în ultimul timp.

Betano
Betano

Manchester United - Fulham

Peste 2.5 goluri


Betano

Bournemouth - Manchester City

AFC Bournemouth peste 6.5 șuturi


Betano

Arsenal - Newcastle

Gol înscris în ambele reprize


Betano

Tripla zilei Premier League

Meciuri azi 24-02-2024

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

În cazul lui United, echipa a început să joace frumos, iar de șapte meciuri nu pierde, cu toate că defensiva sa rămâne una fragilă. Am văzut asta și cu Luton, unde „diavolii roșii” s-au impus cu 2-1.

City o bate pe Bournemouth pe unde o prinde, iar dacă din nou va face asta, ajunge la 15 victorii consecutive în fața adversarei sale. din 2015 și până în prezent a existat mereu o singură câștigătoare. În tur a fost 6-1, dar ce îmi place este că formația lui Iraola nu refuză jocul. Iese la joc, se agită, cu atât mai mult când joacă acasă.

Despre Arsenal doar cuvinte de laudă în Premier League, ea a reușit victorii pe linie în precedentele cinci etape și nu orice victorii. A înscris 21 de goluri și a primit doar două, În patru din aceste meciuri s-au marcat goluri atât înainte de pauză, cât și după.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri