Biletul zilei

Biletul Zilei din Premier League - 11-05-2024

Fotbalul englez ne oferă astăzi și mâine meciuri din cadrul rundei cu numărul 37 din Premier League. Sunt dueluri interesante, unde miza este importantă, dar și meciuri mai mult cu iz amical și atunci probabil golurile și fazele spectaculoase vor fi la ordinea zilei. Iată cele patru evenimente alese pentru Biletul Zilei din Premier League - 11-05-2024.


Avem o ofertă foarte bună în Premier League, acolo unde se vor disputa opt meciuri ale rundei cu numărul 37 din Premier League. Manchester City, Tottenham, Newcastle, Chelsea sunt printre echipele care vor disputa jocuri azi, cât și formațiile care se regăsesc pe Biletul Zilei din Premier League - 11-05-2024.

Biletul Zilei din Premier League - 11-05-2024

Unibet
Unibet

Fulham - Manchester City

Peste 2.5 goluri


Unibet

Newcastle - Brighton

Victorie Newcastle


Unibet

Tottenham - Burnley

Tottenham înscrie peste 2,5 goluri


Unibet

Nottingham - Chelsea

Peste 2,5 goluri


Unibet

Biletul Zilei din Premier League

Pronosticuri - 11-05-2024

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum
  • În cazul lui City lucrurile sunt simple și trebuie să câștige tot pentru a se încorona victorioasă. De asemenea, nivelul jocului său este unul pe măsură, iar Fulham este accesibilă din toate punctele de vedere.
  • Newcastle a reușit să impresioneze prin jocul pe care l-a arătat, având unul dintre cele mai bune atacuri din Premier League. A obținut victoria în patru din ultimele cinci confruntări.
  • Tottenham vrea să oprească seria înfrângerilor care a ajuns la patru astfel de jocuri. Are în față o echipă accesibilă din toate punctele de vedere, iar cu această ocazie s-ar putea descătușa.
  • Chelsea și ea are în față o echipă ambițioasă, dar cu resurse limitate. Cu această ocazie trebuie să vedem la treabă o formație londoneză mult mai motivată pentru a obține victoria și a spera la un loc de cupă europeană.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri