Biletul zilei

Biletul Zilei din La Liga - 27-28 aprilie 2024

Meciurile rundei cu numărul 33 din La Liga se vor disputa în perioada 26-29 aprilie, însă am ales patru meciuri din 27-28 aprilie 2024 pentru alcătuirea biletului zilei din La Liga.


Atletico Madrid - Atletico Bilbao este un meci pe care merită să-l urmărim și totodată să pariem. Live, pre-meci, cum vrem noi să pariem, dar cert este că nu ar trebui să lipsească dintre selecțiile noastre. Sunt ocupantele locurilor 4 și 5, fiind ultima șansă pentru ca Bilbao să atace Big Four-ul La Liga. Sunt deja trei puncte diferență, iar o nouă victorie a madrilenilor ar face ca diferența să se mărască și asta în condițiile în care mai rămân doar câteva etape.

Betano
Betano

Atletico Madrid - Athletic Bilbao

Peste 1,5 goluri


Betano

Cadiz - Mallorca

Sub 2,5 goluri


Betano

Granada - Osasuna

Peste 1,5 goluri


Betano

Betis - Sevilla

Peste 2,5 goluri


Betano

Biletul Zilei din La Liga

Pronosticuri 27-28 aprilie 2024

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Derby-ul Andaluziei este un alt joc interesant și după rezultatele lor din ultimele două dueluri este evident că au apetitul deschis pentru gol. Peste 1,5 goluri au înscris în precedentele două meciuri.

Cadiz și Mallorca sunt două dintre cele mai slabe echipe pe partea ofensivă, iar un meci direct în acest moment are mari șanse să fie unul șters din punctul de vedere al spectacolului. 22 de goluri a înscris Cadiz, iar alte 26 a reușit să înscrie Mallorca.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri