Biletul zilei

Biletul Zilei din hochei pe gheata astazi - 26-03-2024

Continuă meciurile din play-off-ul campionatelor europene, iar printre meciurile care se vor disputa marți, 26-03-2024 am găsit patru evenimente pe care le-am adunat în ceea ce înseamnă Biletul Zilei din hochei de gheață.

Mike Smith save on Valeri Nichushkin

Se joacă în Germania și Finlanda, campioante interesante din Europa. Meciurile programate fac parte din play-off-ul DEL și Liiga, acolo unde încep lucrurile să se apropie de final. Schwenninger este egal cu Straubing, iar Eisbaren Berlin este la doar o victorie distanță de semifinalele competiției.

Unibet
Unibet

Eisbaren Berlin - Mannheim

Victorie Eisbaren Berlin inclusiv în prelungiri


Unibet

Straubing - Schwenninger

Straubing victorie inclusiv în prelungiri


Unibet

Jukurit - Karpat

Peste 4.5 goluri


Unibet

TPS Turku - Tappara

X2


Unibet

Biletul Zilei din hochei pe gheață

Pronosticuri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
  • Tappara s-a impus cu 4-0 în meciul 3 și a preluat conducerea în fața celor de la TPS Turku. Jocul arătat a fost demn de o campioană, așa cum își propune și sezonul acesta.
  • Karpat conduce deja cu 3-0, iar Jukurit nu prea mai are voie să stea la cutie. Obligată să iasă la joc pentru a marca, formația gazdă are toate șansele să lase spațiu de care adversarul să profite și astfel să avem parte din nou de minimum cinci goluri.
  • EIsbaren Berlin conduce cu 3-1 la general și recent a reușit să câștige al treilea duel consecutiv. A fost 3-1, dar acum este la doar 60 de minute de semifinale și nu cred că vrea să mai prelungească suspansul.
  • Straubing a pus-o la respect pe Schwenninger și a câștigat meciul 4. Este egalitate, 2-2, însă după cum s-au desfășurat ostilitățile în duelul din urmă cu două zile, Straubing nu ar trebui să mai aibă emoții.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri