Biletul zilei

Biletul Zilei din hochei pe gheata astazi - 23-03-2024

Hocheiul continuă să ne ofere meciuri din play-off-ul campionatele europene, acolo de unde am extras și eu cele patru evenimente care alcătuiesc Biletul Zilei din hochei pe gheață astăzi - 22-03-2024.


Simplul fapt că se joacă în play-off înseamnă că acum vor sta față în față cele mai bine pregătite formații ale sezonului în liga respectivă. Astăzi este despre Finlanda și Suedia, acolo se joacă în continuare la cel mai înalt nivel.

Biletul Zilei din hochei pe gheață astăzi -23-03-2024

Betano
Betano

Tappara - TPS Turku

Victorie Tappara


Betano

Karpat - Jukurit

Peste 4.5 goluri


Betano

Farjestads - Rogle

Peste 4.5 goluri


Betano

Vaxjo - Lulea

Victorie Vaxjo inclusiv în prelungiri


Betano

Biletul Zilei din hochei pe gheață

Pronosticuri 23-03-2024

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum
  • Tappara a fost învinsă în meciul 2 și astfel este 1 egal în confruntările cu TPS Turku, dar revine pe terenul propriu și știe să pună problema când se întâmplă să joace acasă.
  • Jukurit este acum obligată să riște dacă vrea măcar să reducă din handicap. Este condusă cu 2-0 de Karpat la capătul a doua meciuri foarte bine abordate de către cea care acum joacă pe terenul propriu.
  • După cele opt goluri înscrise în meciul 1 cred că este ceva normal să avem parte de hochei la cel mai înalt nivel acum. Farjestads are un stil de joc care a făcut ca patru din ultimele sale cinci jocuri să aducă cel puțin cinci goluri.
  • Vaxjo și-a făcut bine treaba în meciul 1 și a învins-o cu 5-3 pe Lulea, drept pentru care ajunge la patru victorii consecutive în fața propriilor suporteri. Acolo a marcat cel puțin trei goluri de fiecare dată în aceste jocuri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri