Biletul zilei

Biletul Zilei din fotbal - Marti 28 mai 2024

Fotbalul european încă nu și-a spus ultimul cuvânt, ceea ce este foarte bine pentru pariorii care aleg să parieze Biletul Zilei din fotbal de marți 28 mai 2024. Am ales patru evenimente din fotbalul german, olandez și norvegian.


NAC Breda – Excelsior Rotterdam se vor duela în cadrul barajului de menținere/retrogradare din Eredivisie. Este meciul 1, ceea ce înseamnă că probabil vor încerca să ofere ce au ele mai bun. După rezultatele înregistrate anterior de cele două echipe, am să pariez peste 2,5 goluri 4 goluri a înscris Breda, în timp ce Excelsior a făcut instrucție cu Den Haag pe care a învins-o cu 2-1 și 7-1.

Biletul Zilei din fotbal - Marți 28 mai 2024

Unibet
Unibet

Breda - Excelsior

Peste 2,5 goluri


Unibet

Start - Sogndal

X2


Unibet

Wehen - Regensburg

Peste 2,5 goluri


Unibet

Hartberg - Austria Viena

Ambele marchează


Unibet

Biletul Zilei din fotbal

Pronosticuri - 28-05-2024

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
  • Un alt meci interesant se joacă între Hartbert și Austria Viena, totul pentru a merge în Conference League. Este meciul retur, prima manșă a fost câștigată cu 2-1 de Austria Viena. Așa cum s-a întâmplat și atunci, cele două ofensive vor avea treabă, știu cum trebuie pusă problema în meciuri de asemenea anvergură.
  • Wehen și Regensburg au încheiat 2-2 în barajul de menținere/promovare în 2.Bundesliga. A fost meciul tur, însă acum urmează returul, ceea ce înseamnă un meci de totul sau nimic, dar cum nu știu să se apere, probabil se anunță un nou meci interesant cu goluri.
  • Start este ultima în liga secundă norvegiană, cu 6 puncte după 9 meciuri. Are una dintre cele mai slabe apărări și cel mai slab atac. În același timp, Sogndal este pe 6, cu posibilitatea de a urca pe 2 în eventualitatea unui nou succes. Se apără cel mai bine, a primit doar 6 goluri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri