Biletul zilei

Biletul Zilei din fotbal - Luni 27 mai 2024

Au mai rămas doar câteva meciuri interesante de disputat din campionatele de top, iar două dintre acestea se regăsesc pe Biletul Zilei din fotbal - Luni 27 mai 2024. Patru evenimente am ales în total pentru a obținute o cotă decentă.


Fotbalul de înaltă clasă începe să dispară pentru puțin timp, dar asta nu înseamnă că noi nu putem paria pe Biletul Zilei din Fotbal. Se dispută ligi precum cele din Peninsula Scandinavă, cele din țările baltice, unde există dueluri interesante. Pentru astăzi am mers pe patru meciuri, unul dintre ele este cel dintre Csikszereda și Dinamo. Așa cum am văzut și în tur, diferența dintre Liga 1 și Liga 2 este prea mare, iar lucrul acesta aștept să se vadă din nou, iar bucureștenii să confirme statutul de favoriți și implicit să rămână în prima ligă.

Superbet
Superbet

Csikszereda Miercurea Ciuc - Dinamo București

Dinamo câștigă oricare dintre reprize


Superbet

Fortuna Dusseldorf - VFL Bochum

Peste 2,5 goluri


Superbet

Sandnes - Kongsvinger

Kongsvinger câștigă oricare dintre reprize


Superbet

VPS - Inter Turku

Victorie VPS


Superbet

Biletul Zilei din fotbal

Pronosticuri 27-05-2024

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
  • Dusseldorf - Bochum este returul barajului de menținere/retrogradare, însă oaspeții trebuie să joace totul pe cartea atacului. Au pierdut cu 0-3 acasă și acum nu mai au nimic de pierdut.
  • Presiunea nu-i la fel de mare și pentru VPS în meciul cu TPS Turku, dar am mizat pe victoria gazdelor întocmai pentru că oaspeții au pierdut toate cele patru deplasări. În tot acest timp au înscris de trei ori.
  • 8 din cele 9 puncte strânse de Sandnes au venit în meciurile de acasă, dar acum primește vizita liderului, Kongsvinger. Într-o formă bună și cu un atac care nu le-a dat vreo șansă adversarilor în ultimele trei dueluri, Kongsvinger ar trebui să plece cu toate punctele um a tot făcut-o în ultimele patru dueluri directe.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri