Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 31.10.2023 oferit de Claudiu Hood

Ultima zi a lunii Octombrie ne poate aduce o nouă reușită și în cadrul acestei rubrici, unde în ultima săptămână am fost tot mai aproape de un nou succes înregistrat!


Biletul Zilei 31.10.2023 - Unibet - Claudiu Hood

Unibet
Unibet

St. Pauli - Schalke 04

Minim 3 goluri marcate total


Unibet

Stuttgart - Union Berlin

Ambele echipe marchează


Unibet

Oțelul - FCSB

FCSB minim 4 cornere în meci


Unibet

FC Copenhaga - Midtjylland

Ambele echipe marchează


Unibet

Bradford City - Manchester City U21

Ambele echipe marchează


Unibet

Biletul Zilei 31.10 oferit de Hood

Cotă totală Uniboost Unibet

Unibet Sport

300 RON pariu fara risc + 200 rotiri gratuite

Pariază acum
  • St.Pauli - Schalke 04 - Gazdele pornesc ca favoriți cerți însă în opinia mea Schalke 04 o să încerce să le pună probleme celor de la St. Pauli, chiar dacă echipa organizatoare traversează o formă excepțională. St.Pauli a reușit să înscrie cel puțin 2 goluri/eveniment în urma ultimelor 7 meciuri disputate și sunt neînvinși în urma ultimelor 24 meciuri disputate. Golurile mă aștept să fie multiple în acest eveniment.
  • Stuttgart - Union Berlin - Union Berlin cu 10 înfrângeri suferite consecutiv, Stuttgart cu 8 victorii obținute în urma ultimelor 9 jocuri disputate. Mă aștept ca ambele cluburi în acest meci să înscrie cel puțin 1 gol, chiar dacă este o diferență mare de valoare la ora actuală între Stuttgart și Union Berlin. Au un cuvânt de spus și oaspeții, prin măcar un gol marcat în meci.
  • Oțelul - FCSB - Doar 3 goluri s-au marcat în urma ultimelor trei întâlniri directe. Nu o să mergem însă pe seama variantei golurilor, mă aștept ca FCSB să atace, să profite de jocul defensiv practicat de către echipa lui X. De aici vor veni și cornerele FCSB-ului, minim 4 executate în meci și consider că nu ne oprește cursul biletului acest pont!
  • FC Copenhaga - Midtjylland - Un meci din Danemarca unde ambele cluburi au capacitatea să înscrie, GG-ul să fie înregistrat chiar rapid în meci. Oaspeții deși nu pornesc cu prima șansă la victorie, vin după zece meciuri fără înfrângere în timp regulamentar. Scandinavii de fel ne-au ajutat atunci când a venit vorba despre un pont bazat pe numărul total de goluri înscrise în eveniment sau pe seama unei reprize.
  • Bradford City - Manchester City U21 - 33 goluri s-au marcat în urma ultimelor 7 meciuri disputate de către echipa de tineret a celor de la Manchester City, sunt obișnuiți cu scorurile finale unde golurile sunt numeroase prezente. De aici și cota de 1.36 la GG, o cotă mică, ne urcă însă cota totală la 8.46. Astfel prin aceste 5 recomandări sper să înregistrăm un nou succes împreună dragi prieteni, urmăritori!

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
Claudiu Hood

claudiu.hood

Claudiu este cel mai cunoscut membru al echipei, fiind recrutat pe finalul anului 2016 și este unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din România, cu peste 60.000 de urmăritori pe contul său de Facebook. Hood oferă zilnic cel puțin 4 articole cu recomandări, chiar și când oferta e mai slabă el găsește ceva sugestii pentru pariori.


Top case de pariuri