Biletul zilei

Biletul Zilei din fotbal - 31-05-2025

Premier Division este liga de unde am ales cele patru meciuri care formează Biletul Zilei din fotbal - 31-05-2024. Este runda cu numărul 20 și avem dueluri dezechilibrate la o primă vedere.

Champions League Final Betting Offers, Tips and Match Preview with Freebets.com

Etapa 20 din prima ligă de fotbal a Irlandei ne propune cinci meciuri, dar eu am ales doar patru pentru Biletul Zilei din fotbal - 31-05-2024. Primele clasate au meciuri cu echipe modeste și mi-au stârnit mai mult interesul decât dueluri din calificările EURO feminin.

Biletul Zilei din fotbal - 31-05-2024

Betano
Betano

Drogheda - Shamrock Rovers

Shamrock înscrie peste 1,5 goluri


Betano

Shelbourne - Sligo Rovers

Victorie Shelbourne


Betano

St. Patricks - Galway City

Ambele marchează


Betano

Waterford - Bohemians

Peste 2,5 goluri


Betano

Biletul Zilei din Fotbal - 31-05-2024

Pronosticuri - 31-05-2024

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum
  • O excelentă încasatoare, Drogheda a primit șapte goluri doar în ultimele două meciuri și lucrul acesta și-a spus cuvântul și în urmă cu o lună. Shamrock a câștigat atunci cu 4-0.
  • Lider al campionatului irlandez, Shelbourne știe cum să pună problema și acasă, cât și în meciurile disputate pe teren străin. Acum va evolua pe terenul propriu și primește vizita unei formații care în ultimele cinci deplasări nu a câștigat.
  • St. Patricks și Galway trec prin perioade diferite. Gazdele n-au bătut pe nimeni în ultimele cinci meciuri, în timp ce oaspeții nu au pierdut. Cu toate acestea, Galway este a doua cu cele mai multe puncte adunate din deplasare.
  • Waterford a câștigat patru din ultimele cinci meciuri, dar în trei dintre ele s-au înscris minimum patru goluri. Nic Bohemians nu a fost mai rezervată când a venit vorba despre spectacol și a reușit să înscrie de cinci ori în precedentele două partide.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri