Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 30.10.2023 de la Hood

Biletul Zilei 30 Octombrie format din cinci evenimente


Varianta Zilei propusă de către Claudiu Hood

  • Besiktas - Gaziantep - Besiktas printr-o victorie ar ajunge la 1 punct în spatele podiumului, au statutul de club organizator, vor cele 3 puncte puse în joc și pornesc cu prima șansă la victorie. Echipa oaspete condusă de Șumudică a înregistrat primele 3 victorii din campionat și vin după 3 victorii în urma ultimelor 5 meciuri disputate. Putem asista la un eveniment cu goluri multiple înscrise, ambele abordează un joc ofensiv și golul în ambele reprize nu ar trebui să întârzie!
  • Bodo/Glimt - Lillestrom - Un alt meci unde golurile pot fi numeroase, prietenii de la Bodo primesc vizita celor de la Lillestrom. Două echipe care rar ne-au dezamăgit când a venit vorba despre un pronostic bazat pe numărul total de goluri înscrise în eveniment sau pe repriză. O să avem cel puțin 1 gol înscris în fiecare repriză și putem profita live. 14-7 golaverajul ultimelor 5 etape - Bodo/Glimt și nici Lillestrom nu arată rău - în urma celor 25 runde încheiate în 20 am avut goluri multiple înscrise total. Hai și aici cu un gol în ambele reprize!
  • Jong Utrecht - Maastricht - Rămânem la același pronostic și aici - gol în ambele reprize. O singură victorie obținută au reușit în urma ultimelor 8 meciuri disputate atât gazdele cât și oaspeții. Caută ambele echipe victoria, a 2 a în 9 meciuri, nu trebuie să ne mire parcursul negativ al celor 2 echipe din ultimele două luni, fiindcă au mari probleme în apărare. Zece goluri marcate în urma ultimelor 3 întâlniri directe, câte se vor înscrie oare în această seară?
  • Molde - Tromso - Același sfat îl propun și aici prin gol în ambele reprize, vecine în clasament, două echipe ofensive dar cu probleme în apărare, exact rețeta succesului nostru! Tromso cu 51 puncte obținute, printr-o victorie poate urca de pe locul 4 până pe locul 2, reducând la 4 puncte distanța față de liderul Bodo/Glimt. Molde din păcate a rămas în urmă față de Bodo/Glimt cu mult, 14 puncte despart cele 2 cluburi. 22 goluri s-au marcat în urma ultimelor 5 meciuri disputate de către Molde, 17 goluri s-au înscris în urma ultimelor cinci evenimente încheiate de către Tromso. Golurile nu vor lipsi nici azi!
  • CFR Cluj - Farul - CFR Cluj poate să reducă din diferența față de FCSB, printr-o victorie poate ajunge la 1 punct în spatele liderului. Farul printr-o victorie poate urca de pe locul 7 până pe locul 4, egalul nu mulțumește pe nimeni! În urma ultimelor 5 etape încheiate din Superligă - Farul și CFR Cluj se află în top 5, Rapid cu 11 puncte alături de Farul, FCSB cu 9 puncte, U.Cluj cu 9 puncte și CFR cu 8 pct. obținute în urma ultimelor 5 runde. Discutăm despre două cluburi în formă care pot marca 1 gol/eveniment cel puțin în această seară. În primăvară Farul se impunea cu 1-2 în Ardeal și se îndreptau spre titlul de campioană!
Unibet
Unibet

Besiktas - Gaziantep

Gol în ambele reprize


Unibet

Bodo/Glimt - Lillestrom

Gol în ambele reprize


Unibet

Jong Utrecht - Maastricht

Gol în ambele reprize


Unibet

Molde - Tromso

Gol în ambele reprize


Unibet

CFR Cluj - Farul

Ambele echipe marchează


Unibet

Biletul Zilei 30.10.2023

Cotă totală Uniboost Unibet

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Claudiu Hood

claudiu.hood

Claudiu este cel mai cunoscut membru al echipei, fiind recrutat pe finalul anului 2016 și este unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din România, cu peste 60.000 de urmăritori pe contul său de Facebook. Hood oferă zilnic cel puțin 4 articole cu recomandări, chiar și când oferta e mai slabă el găsește ceva sugestii pentru pariori.


Top case de pariuri