Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 29.10.2023 de la Hood

Biletul Zilei 29 Octombrie 2023


Unibet
Unibet

PSV - Ajax

Minim 3 goluri marcate total


Unibet

Aston Villa - Luton

Aston Villa înscrie minim 2 goluri în meci


Unibet

Frankfurt - Dortmund

Ambele marchează


Unibet

Man United - Man City

Haaland minim 1 șut pe poartă


Unibet

Inter - AS Roma

Minim 2 goluri marcate total


Unibet

Marseille - Lyon

Minim 4 cartonașe total


Unibet

Biletul zilei 29.10.2023

Cotă totală

Unibet Sport

300 RON pariu fara risc + 200 rotiri gratuite

Pariază acum
  • PSV - Ajax - Ajax se află într-o situație dificilă și face această deplasare cu gândul să scoată cel puțin un egal deși o să le fie foarte greu. PSV cu 9 victorii, fără egal înregistrat, fără înfrângere suferită și cu un golaveraj 30-3, are unul din cele bune începuturi de sezon din Eredivisie. Ajax din păcate are cel mai slab start din istorie, cu 1 victorie, 2 egaluri și 4 înfrângeri suferite, despărțite de 22 puncte, cu mențiunea că echipa oaspete are 2 meciuri restante. Golurile nu vor lipsi!
  • Aston Villa - Luton - Aston Villa este una din surprizele frumoase ale noului sezon european. Villa cea mai ofensivă echipă din Premier League în urma primelor 9 etape, nu te așteptai poate la startul acestui sezon! Aston Villa vine după o victorie 1-4 la AZ Alkmaar și după un 4-1 în Premier League cu West Ham, 8 goluri marcate, 2 victorii și câte marchează oare cu nou promovata Luton?!
  • Frankfurt - Dortmund - Frankfurt ocupă locul 7, Dortmund ocupă locul 4 și ambele vor toate cele 3 puncte puse în joc. Nu se vor menaja și mă aștept ca acest potențial GG să fie bifat cu ușurință. Dortmund însă se află la 3 puncte de fotoliul de lider Bayern, Bayern care ajunge la 34 goluri marcate în 9 etape. Ambele vin după 2 victorii, Frankfurt 6-0 victorie cu HJK, 1-3 la Hoffenheim, 9 goluri marcate în 2 meciuri și vor să înscrie cel puțin 1 gol și cu Dortmund. Echipa oaspete deși se află într-o situație mai bună în clasament, vine după 2 victorii înregistrate prin același scor 1-0, la Newcastle surprinzător și acasă cu Bremen. 22 goluri s-au marcat în urma ultimelor 5 întâlniri directe.
  • Man. United - Man. City - Vă ofer un value bet în privința acestui eveniment, accesând oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. În Premier League pot spune că fiecare etapă din acest sezon este de neuitat. Avem foarte multe echipe care pot aspira la un top 5 în acest sezon! Brighton, Newcastle, Aston Villa și liderul Tottenham spre exemplu sunt mai sus în clasament decât United în urma primelor 9-10 etape. Liderul la zi Tottenham cu 26 puncte, Arsenal ocupă locul secund cu 24 puncte obținute - ambele cu 10 etape încheiate, City cu 21 puncte în urma a 9 runde încheiate. Echipa oaspete ca să țină pasul cu Tottenham și Arsenal trebuie să scoată cel puțin un egal din această deplasare.
  • Inter - AS Roma - Un duel interesant urmărim în Serie A, Juventus a câștigat cu Verona greu, foarte greu. De văzut ce o să facă Inter, AS Roma, AC Milan și Napoli. Precum în Premier League și aici avem foarte multe echipe care pot aspira la o poziție cât mai sus în clasament. Golurile în opinia mea nu vor lipsi, ambele sunt neînvinse în urma ultimelor 5 jocuri disputate! În urma ultimelor 8 întâlniri directe în fiecare duel s-a înregistrat ITG -ul 2-4. Mergem însă pe minim 2 goluri simplu.
  • Marseille - Lyon - Un meci unde cartonașele vor fi multiple, precum am anticipat corect și meciul Petrolul-FCSB. Fotbalul din hexagon nu prea mai este urmărit, aceste dueluri tari însă le putem lua în seamă. Nice este liderul la zi, ocupanta locului 4 este Reims, Brest ocupă locul 6, cele 2 echipe care se întâlnesc în această seară nu se regăsesc în fruntea clasamentului. Marseille se află la mijlocul clasamentului, ocupând locul 8, cu 3 victorii - 3 egaluri și 3 înfrângeri suferite. Lyon este lanterna roșie cu 3 egaluri, șase înfrângeri și fără victorie obținută încă. O să fie o întâlnire încinsă care ne poate aduce un nou succes!

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Claudiu Hood

claudiu.hood

Claudiu este cel mai cunoscut membru al echipei, fiind recrutat pe finalul anului 2016 și este unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din România, cu peste 60.000 de urmăritori pe contul său de Facebook. Hood oferă zilnic cel puțin 4 articole cu recomandări, chiar și când oferta e mai slabă el găsește ceva sugestii pentru pariori.


Top case de pariuri